Kattoremontti & Kattotyöt Kalajoki

Kattokorjaus-palvelun tekemä kattoremontti tai muu kattotyö Kalajoella erottuu edukseen. Ammattilaisen tekemä kattoremontti onnistuu nopeasti ja virheettömästi, ja lopputulos on aikaa ja kulutusta kestävä uusi katto. Saat meiltä myös kerrostalojen ja rivitalojen kattoremontit, sekä muut taloyhtiöiden kattotyöt.
Palvelemme tasokkaasti myös katon uusimista tarvitsevia omakotitalon tai kesämökin omistajia. Kattoremonttien lisäksi olemme mukana kaikissa kattotöissä, joita katto elinkaarensa aikana tarvitsee. Olipa tarvetta peltisepäntöille, kattoikkunoiden uusimiselle, kattoreikien korjaamiselle, katon maalaamiselle tai vaikka lintuverkkojen asentamiselle, saat ne Kattokorjaus-palvelun kautta. Yksityisasiakas saa töistä vieläpä kotitalousvähennystä, eikä kattotöitä tarvitse maksaa käteisellä: kauttamme löytyy kaikille kattotöille sopiva rahoitus.

Huopakatot ja niiden huollot, remontit ja korjaukset ovat erityisesti lähellä sydäntämme. Vaikka olemmekin hankkineet pitkän kokemuksen huopakattotöistä, taidamme kiistatta myös kaikki tiilikatto- ja peltikattotyöt aina konesaumakaton asentamiseen asti. Mitä kattotyötä siis tarvitsetkin, ota yhteyttä tähän hyvän mielen ja hyvän hinta-laatusuhteen kattopalveluun! Kalajoen lisäksi saat kaiken kattavaa palvelua meiltä myös Alavieskassa, Kokkolassa, Kannuksessa, Merijärvellä, Pyhäjoella, Sievissä ja Ylivieskassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kalajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kalajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kalajoen alueella!