Kattoremontti & Kattotyöt Kalajoki

Kattokorjaus-palvelun tekemä kattoremontti tai muu kattotyö Kalajoella erottuu edukseen. Ammattilaisen tekemä kattoremontti onnistuu nopeasti ja virheettömästi, ja lopputulos on aikaa ja kulutusta kestävä uusi katto. Saat meiltä myös kerrostalojen ja rivitalojen kattoremontit, sekä muut taloyhtiöiden kattotyöt.
Palvelemme tasokkaasti myös katon uusimista tarvitsevia omakotitalon tai kesämökin omistajia. Kattoremonttien lisäksi olemme mukana kaikissa kattotöissä, joita katto elinkaarensa aikana tarvitsee. Olipa tarvetta peltisepäntöille, kattoikkunoiden uusimiselle, kattoreikien korjaamiselle, katon maalaamiselle tai vaikka lintuverkkojen asentamiselle, saat ne Kattokorjaus-palvelun kautta. Yksityisasiakas saa töistä vieläpä kotitalousvähennystä, eikä kattotöitä tarvitse maksaa käteisellä: kauttamme löytyy kaikille kattotöille sopiva rahoitus.

Huopakatot ja niiden huollot, remontit ja korjaukset ovat erityisesti lähellä sydäntämme. Vaikka olemmekin hankkineet pitkän kokemuksen huopakattotöistä, taidamme kiistatta myös kaikki tiilikatto- ja peltikattotyöt aina konesaumakaton asentamiseen asti. Mitä kattotyötä siis tarvitsetkin, ota yhteyttä tähän hyvän mielen ja hyvän hinta-laatusuhteen kattopalveluun! Kalajoen lisäksi saat kaiken kattavaa palvelua meiltä myös Alavieskassa, Kokkolassa, Kannuksessa, Merijärvellä, Pyhäjoella, Sievissä ja Ylivieskassa.