Kattohuolto Juva

Katon huollot Juvalla on muistettava teettää säännöllisesti, mutta onneksi nämä urakat on helppo ulkoistaa. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin saat ammattitaitoisen tekijän omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai vaikkapa kerrostalon kattohuoltoihin. Ensimmäinen hyöty, mikä katon puhdistuksilla ja muilla kattohuolloilla saavutetaan, on se, että katosta tulee pitkäikäisempi. Toinen hyöty on se, että huollettu katto on niin rasituksensietokykyinen, että sitä tarvitsee korjailla vain vähän. Kolmas hyöty on se, että siisti, puhdas ja tasaisessa maalissa oleva katto näyttää paremmalta – tällä on vaikutusta niin taloyhtiön kuin pientalonkin arvoon ja imagoon.

Tiilikaton ja peltikaton puhdistus voidaan hoitaa harjaamalla, kun taas huopakaton ja palahuopakaton puhdistus on hyvä hoitaa ilmapuhaltimella. Rännien puhdistus tehdään käsipelillä. Puhtaat vesikourut eivät ala tulvia ja aiheuttaa kosteusvaurioita. Nämä kaksi kattohuoltoa kuuluu tehdä puolivuosittain.

Muut kattohuollot tilataan vain tarpeen mukaan, eli esimerkiksi silloin jos katto vaatii maalaamista tai perusteellisempaa puhdistamista. Sammalet saa pois sammaleentuhokäsittelyllä, jään höyrysulatuksella. Lumenpudotus pelastaa katon liian raskaan taakan alta. Luota meihin kaikissa kattohuolloissa – myös Joroisissa, Mikkelissä, Pieksämäellä, Puumalassa, Rantasalmella ja Sulkavalla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Juvalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Juvalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Juvan alueella!