Kattoremontti & Kattotyöt Juva

Meille ei mikään kattoremontti tai muu kattotyö Juvalla ole liian vaikea! Me hallitsemme isotkin kokonaisuudet, siksi olemme varma valinta myös ison taloyhtiön kattoremontteihin. Rivitalon tai kerrostalon katon uusiminen etenee aikataulussa, budjetissa ja mahdollisimman vähän asukkaita häiriten. Yhtä hyvin meidän puoleemme kannattaa kääntyä myös omakotitalon tai kesämökin kattotöiden tiimoilta. Yksityisasiakas saa kotitalousvähennystä, minkä tuomat kustannussäästöt ovat ehdottomasti maininnan arvoinen asia, ja maksuaikaa saa hakemalla kauttamme tarjottua rahoitusta. 

Huopakattoammattilaisiltamme saat kattavaa, tasokasta ja kilpailukykyisesti hinnoiteltua palvelua kaikissa huopakattotöissä. Huopakatosta saa hyvän suojan jopa 40 vuoden ajaksi, kun sitä säännöllisesti huoltaa. Joskus voi olla edessä jokin kattokorjauskin, kuten kattoreiän paikkaus, huonokuntoisten kattoikkunoiden vaihto tai piipunjuuren tiivistys. Teemme ammattitaidolla ja kokemuksella myös kaikki tiilikattotyöt ja peltikattotyöt, ja saatpa tästä samasta osoitteesta peltisepäntyötkin.

Olipa kyse pieneläinesteiden asentamisesta tai jostain haasteellisemmastakin kattoremontista, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Meillä ei mene sormi suuhun, vaan löydämme parhaat ratkaisut joka tilanteeseen. Juvan ohella palvelemme myös Joroisissa, Mikkelissä, Pieksämäellä, Puumalassa, Rantasalmella ja Sulkavalla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Juvalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Juvalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Juvan alueella!