Kattohuolto Juupajoki

Muista teettää katon huollot Juupajoella säännöllisesti, sillä näin omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai vaikkapa kerrostalon katto kestää paremmin erilaisia rasituksia. Sillä, että esimerkiksi taloyhtiön katto pysyy rasituksensietokykyisenä, saavutetaan kaksi merkittävää hyötyä: ensinnäkin katto on pitkäikäisempi, ja toisekseen sitä tarvitsee korjailla vain vähän. Kukapa ei haluaisi pitkäikäistä ja kustannustehokasta kattoa – ota yhteyttä, niin autamme sinua saamaan sellaisen.

Katon harjaus sopii tiilikaton ja peltikaton puhdistukseen, mutta huopakaton ja palahuopakaton puhdistus on paras hoitaa ilmapuhaltimella. Samalla puhdistetaan rännit, jotta ne eivät alkaisi tulvia yli ja aiheuttaa kosteusvaurioita. Katon ja sadevesijärjestelmän puhdistaminen on kattohuolto, mikä kuuluu tehdä puolivuosittain.

Muut kattohuollot tilataan Juupajoelle tai sen naapurikuntiin Jämsään, Mänttä-Vilppulaan, Orivedelle ja Ruovedelle vain tarpeen mukaan. Jos katolla kasvaa sammaleita, on tietenkin aika tilata sammaleentuhokäsittely, ja jos katon maali- tai suojapinnoite ei ole enää tarpeeksi hyvässä kunnossa suojatakseen kattoa, on oikea hetki teettää katon maalaus tai pinnoitus. Talvella saatetaan tarvita lumenpudotusta tai jään poistoa katolta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Juupajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Juupajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Juupajoen alueella!