Kattoremontti & Kattotyöt Juupajoki

Kattokorjaus-palvelu ei jätä pulaan, siksi jokaisen taloyhtiön, omakotitaloasukkaan tai kesämökkiläisen kannattaa tilata kattoremonttinsa ja muut kattotyönsä Juupajoella meiltä. Palvelemme luotettavasti myös haasteellisimmissa kohteissa, joten katon uusiminen tai jokin muu kattotyö onnistuu kohteesta tai sen erityispiirteistä riippumatta. Kattoremonteista ja muista kattotöistämme saa kotitalousvähennystä, ja rahoitustakaan ei tarvitse hakea kauaa – sellainen löytyy näppärästi meidän verkkosivujemme kautta.

Kaikki kattotyöt tehdään toimestamme aina loppuun asti, eli hintoihimme kuuluu myös loppusiivous. Olipa kyse kattoikkunoiden uusimisesta, katon maalaamisesta, katon lisälämmöneristyksestä, IV-töistä tai vaikka lintuverkkojen asentamisesta, se tehdään avaimet käteen -periaatteella. Vaikka loistamme etenkin huopakattotöissä, saat kauttamme aivan kaikki kattotyöt. Palvelemme tasokkaasti myös tiilikattojen ja peltikattojen omistajia, ja koska meille työskentelee liuta kattopeltiseppiä, saatte kauttamme myös peltisepäntyöt. Peltiseppää tarvitaan esimerkiksi uuden katon viimeistelyvaiheessa tai konesaumakaton toteuttamisessa.

Vaadi kattofirmalta asiantuntevuutta, nopeutta, asiakaspalveluhenkeä ja hyvää hinta-laatusuhdetta, ja valitse kattourakan tekijäksi Kattokorjaus-palvelu. Juupajoen ohella palvelemme teitä myös Jämsässä, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä ja Ruovedellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Juupajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Juupajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Juupajoen alueella!