Kattohuolto Juuka

Katon huollot Juuassa ovat ehdottomasti väärä paikka säästää, sillä puhdistamatta ja huoltamatta jäänyt katto on alttiimpi säiden ja ulkolämpötilojen vaihteluille sekä lukuisille muille rasituksille. Omakotitalon tai kesämökin tiilikatto voisi kestää 70 vuotta, jos se on säännöllisesti ja asianmukaisesti huollettu – muussa tapauksessa se voi tarvita uusimista jo kolmikymppisenä. Kerrostalon peltikatto voi kestää 50 vuotta ja rivitalon huopakatto 40 vuotta, mutta vain hyvin huollettuna. Jos kattohuollot jäävät välistä, jää taloyhtiön katon elinkaari ehkä jopa puolta lyhyemmäksi.

Kattohuollot on toteutettava katemateriaalin mukaan, mutta katon ja rännien puhdistus on aina tehtävä puolen vuoden välein. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus vähentää muiden kattohuoltojen (kuten sammaleentuhokäsittelyn) tarvetta, sillä puhdas katto hylkii paremmin likaa ja kasvustoja. Lika myös kuluttaisi katon suojapinnoitetta turhan äkkiä.

Kattokorjaus-palvelu tekee Juuassa myös lumenpudotukset ja sekä jään että jääpuikkojen poiston katolta. Tarvittaessa poistamme jään myös sadevesijärjestelmästä. Tilaa meiltä myös kattomaalaukset ja muut kattohuollot, eikä vain Juuassa, vaan myös Kuopiossa, Kaavilla, Kontiolahdella, Lieksassa, Nurmeksessa, Polvijärvellä sekä Rautavaaralla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Juuassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Juuassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Juuan alueella!