Kattoremontti & Kattotyöt Juuka

Kattokorjaus-palvelu on jokaisen taloyhtiön, omakotitaloasukkaan tai kesämökin omistajan luottokumppani, jolta tilata kattoremontti ja muut kattotyöt Juuassa. Yksityisasiakas saa töistämme kotitalousvähennystä, ja rahoituskin löytyy näppärästi hakemalla verkkosivujemme kautta tarjolla olevaa remonttilainaa. Sujuvuus ja huolettomuus ovatkin toimintamme avainsanoja. Niin kerrostalon, rivitalon kuin maatilan päärakennuksenkin kattotyöt ja kattoremontit hoidetaan nopealla aikataululla ja täyden palvelun pakettina, eli asiakkaan ei tarvitse kantaa vastuuta edes loppusiivouksesta.

Katon uusimisen yhteydessä voimme tehdä monia muita kattotöitä, esimerkiksi tuoda välikatolle lisää eristeitä, asentaa uusia kattovarusteita tai uusia vanhat kattoikkunat, täydentää kattoturvatuotevalikoimaa tai asentaa lintuverkot ja esimerkiksi toteuttaa koko joukon erilaisia peltisepäntöitä katolla. Huopakattojen asentaminen ja remontoiminen on Kattokorjaus-palvelun ydinosaamista, mutta vaikka meidät tunnetaankin piinkovasta huopakatto-osaamisestamme, olemme kokeneita mestareita myös tiilikatoilla ja peltikatoilla. Tiilikatto kestää huomattavasti pidempään kuin huopakatto, muttei ole yhtä tiivis. Peltikatto taas on helppohoitoisempi kuin huopakatto, mutta sekään ei vedä sille vertoja tiiviydessä. Juuan ohella saat kaikki huopa-, tiili- ja peltikattotyöt meiltä myös Kuopiossa, Kaavilla, Kontiolahdella, Lieksassa, Nurmeksessa, Polvijärvellä sekä Rautavaaralla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!