Kattoremontti & Kattotyöt Joroinen

Kattoremontti ja muut kattotyöt Joroisissa tehdään aina avaimet käteen -periaatteella, jos ne on uskottu ammattitaitoisista kattotöistä tunnetun Kattokorjaus-palvelun vastuulle. Meiltä tilaat niin omakotitalon, kesämökin, kerrostalon kuin rivitalonkin kattotyöt! Taloyhtiönkin kattoremontti tai muu urakka valmistuu rivakalla tahdilla, sillä meille työskentelee koko joukko kattoalan ammattilaisia. Katon uusiminen viimeistellään piipun pellittämisellä ja muilla peltisepäntöillä. Katto varustellaan tarpeellisilla kattoturvatuotteilla ja halutuilla kattoläpivienneillä. Jos vanhaa kattoikkunaa ei enää kannata asentaa katolle, uusimme kattoikkunan, ja toteutamme senkin pellityksen. Pieneläinesteiden asentaminen minimoi lintujen ja oravien aiheuttamat haitat.

Huopakatto on katto, minkä korjaamisesta, huoltamisesta ja uusimisesta olemme erityisen kiinnostuneita. Huopa- tai palahuopakatosta saa hyvän katon kaikenlaisiin rakennuksiin, ja jos sen ei anneta kasvaa sammaleita, pitää se vettä jopa 40 vuotta. Uusimme ja kunnostamme tietenkin myös tiilikatot ja peltikatot, mitkä vaativat katolta enemmän kaltevuutta kuin huopakatot. Huopakattohan voidaan asentaa myös tasakatolle, mutta jos koet ajan ajaneen tasakatosta ohi, voimme tehdä siitä satulakaton. Myös Juva, Leppävirta, Pieksämäki, Rantasalmi ja Varkaus kuuluvat alueeseen, jolla tarjoamme tasokkaita kattotöitä – joista saa kotitalousvähennystä, ja joihin voi hakea kauttamme rahoitusta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Joroisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Joroisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Joroisten alueella!