Kattohuolto Joroinen

Katon huollot Joroisissa ovat esimerkiksi katon harjauksia tai kattopesuja, eli nopeasti sujuvia, edullisia urakoita. Niillä saavutetaan kuitenkin suuret hyödyt pitkässä juoksussa. Puhdas ja siisti katto näyttää hyvältä, mutta taloyhtiöllä tai omakotitalon ja/tai kesämökin omistajalla on monia muitakin syitä huoltaa kattoaan. Puhdas katto on rasituksensietokykyisempi, mikä tarkoittaa sitä, että katto vaurioituu vähemmän. Lisäksi sen odotettavissa oleva käyttöikä on huomattavasti pidempi: jos vaikka kerrostalon katto saisi rauhassa sammaloitua, voisi se olla vaihdettava jo noin 20 vuoden päästä. Huolella hoidettu huopakatto kestää kerrostalossa tai vaikkapa rivitalossa jopa 40 vuotta, kun taas tiilikatto saattaa kestää 70 vuotta.

Katon puhdistus hoidetaan katemateriaalin mukaan – yleensä harjaamalla, mutta bitumikatto on varmempi puhdistaa ilmapuhaltamalla. Niin huopakatto, palahuopakatto, peltikatto kuin tiilikattokin on puhdistettava kahdesti vuodessa, jotta lika ei alkaisi aiheuttaa ongelmia. Roskat häiritsevät myös sadevesijärjestelmän toimintaa, siksipä rännit tai kattokaivot on puhdistettava puolivuosittain. Mahdolliset sammalet saa pois katolta sammalentuhokäsittelyllä, ja liian painava lumikuorma lähtee lumenpudotuksen avulla – ota kaikkien kattohuoltojen tiimoilta yhteyttä meihin myös Juvalla, Leppävirralla, Pieksämäellä, Rantasalmella ja Varkaudessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Joroisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Joroisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Joroisten alueella!