Kattoremontti & Kattotyöt Jämijärvi

Yksikään kattoremontti tai muu kattotyö Jämijärvellä ei ole meille liian haasteellinen tai liian vaikea. Emme kaihda taloyhtiöiden kattoremontteja, eikä myrskyssä pahoin vaurioitunut omakotitalon katto ole meille liian vaikea korjattava. Teemme niin pienten kesämökkien kattotyöt kuin isojen teollisuuslaitostenkin kattojen uusimistyöt, joten ota kaikissa kerrostalojen, vapaa-ajan asuntojen, rivitalojen tai vaikka tuotantolaitosten kattotöissä yhteyttä meihin.

Yksityisasiakas saa kotitalousvähennyksen ansiosta kattotyönsä vielä halvemmalla, ja maksuaika järjestyy kauttamme haettavan rahoituksen avulla. Varsinkin yksityisasiakkaiden kannattaa siis muistaa Kattokorjaus-palvelumme. Kattomateriaaleista lähimpänä sydäntä ovat erityisesti huopakatot. Olemme hankkineet pitkän kokemuksen huopakattotöistä, joten voimme tarjota timanttista osaamista kaikkiin huopakattotöihin. Huollamme, remontoimme ja korjaamme ehdottomalla ammattitaidolla myös tiilikatot sekä peltikatot.

Me palvelemme myös monissa katon varusteluun liittyvissä töissä. Kattoa voidaan varustella paitsi kattosaneerauksen yhteydessä, myös muissa katon elinkaaren vaiheissa. Tilaa vaikkapa kattoikkunoiden uusiminen, lumiesteiden korjaus, pieneläinesteiden asennus tai kattoluukun pellitys (tai jokin muu peltisepäntyö). Uudet eristeet yläpohjassa pienentävät rakennuksen lämmityskustannuksia. Jämijärven lisäksi palvelemme myös Ikaalisissa, Kankaanpäässä ja Parkanossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jämijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jämijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jämijärven alueella!