Kattohuolto Jämijärvi

Teemme niin taloyhtiöiden kuin yksityisasiakkaidenkin kattojen huollot Jämijärvellä ja sen naapurikunnissa Ikaalisissa, Kankaanpäässä ja Parkanossa. Katon harjaus, pesu, sammaleenpoisto ja maalaus saavat katon pysymään siistinä ja kauniina vuosikymmenestä toiseen. Kerrostalon, rivitalon, kesämökin ja omakotitalon kattoa kannattaa huoltaa myös siksi, että se kestäisi pidempään ja vaurioituisi vähemmän. Katon huoltaminen on mitä parhain keino säästää rahaa, joten ota yhteyttä ja kysy lisää katemateriaalikohtaisista, kilpailukykyisen hintaisista ja kerrassaan erinomaisella ammattitaidolla tekemistämme kattohuolloista.

Mikä tahansa katto voi tarvita lumenpudotusta. Katto ja rännit on puhdistettava joka kevät ja syksy, olipa kyseessä tiilikatto, peltikatto, palahuopakatto tai huopakatto. Jos katto onkin tasakatto, löytyy sieltä rännien sijasta kattokaivoja; puhdistamme nekin.

Peltikatto ei yleensä sammaloidu, siksipä teemme sammaleenpoistoja lähinnä tiili- ja huopakatoille. Molemmat katot pinnoitetaan kertaalleen, jotta ne hylkisivät paremmin likaa, kasvustoja, kosteutta ja muita rasituksia. Peltikattoa piinaa lähinnä ruoste, siksi se on hyvä maalata usein. Riippuu muun muassa maalin sävystä, kuinka usein katon huoltomaalaus on edessä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jämijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jämijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jämijärven alueella!