Kattoremontti & Kattotyöt Iitti

Taloyhtiön kattotöiden teettäminen voi aiheuttaa päänvaivaa – mistä kattoremontti ja muut kattotyöt Iitissä kannattaisi tilata? Vastaus on Kattokorjaus-palvelu. Me teemme kaikki rivitalojen ja kerrostalojen kattotyöt Iitissä sekä Iitin naapurikunnissa Heinolassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lapinjärvellä sekä Orimattilassa. Palvelemme kattoremonttien, kattohuoltojen ja katon korjausten tiimoilta myös yksityisasiakkaita. Omakotitalojen ja kesämökkien omistajat saavat kattotöistä jälkikäteen kotitalousvähennystä – jo tätä aiemmin voidaan kattotöille hakea kotisivujemme kautta joustavaa rahoitusta.

Katon uusiminen alkaa arviointikäynnistä. Silloin tutkimme katon kunnon ja sen erityispiirteet, ja teemme niiden perusteella kilpailukykyisen tarjouksen katon purkamisesta ja vaihtamisesta avaimet käteen -pakettina. Jos vanhoja kattoikkunoita ei enää voida käyttää vaan ne on uusittava, sisällytämme tämän kattotyön tarjouksemme. Tutkimme, pitäisikö räystäiden tuuletusaukot varustaa lintuesteillä, ja jos vastaus on kyllä, laskemme senkin mukaan kattoremonttia koskevaan tarjoukseen. Valmis katto saa viimeistellyn ilmeen kokeneilta peltisepiltämme vaikka laadukkaana piipunpellityksenä.

Kattokorjaus-palvelun ammattilaiset ovat erityisen taitavia kaikenlaisissa huopakatto- ja palahuopakattotöissä. Tästä huolimatta löydät kauttamme näppärät, kokeneet ja luotettavat ammattilaiset myös tiilikatoille ja peltikatoille.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Iitissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Iitissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Iitin alueella!