Kattohuolto Iitti

Olipa tarvitsemasi kattohuolto Iitissä sitten lumenpudotus, jäänsulatus tai vaikka kattomaalaus, palvelee sinua Kattokorjaus-palvelu. Tiedämme, miten eri katemateriaalit kuuluu huoltaa siten, että ne kestävät vuosikymmeniä. Osaamme toimia kattoa vaurioittamatta – tämä on erityisen tärkeää, jos kattosi on huopakatto tai palahuopakatto. Huopakatto ja palahuopakatto kannattaa esimerkiksi puhdistaa eri tavalla kuin tiilikatto tai peltikatto, sillä katon harjaus voisi vaurioittaa sitä. Siksi puhdistammekin huopakatot useimmiten ilmapuhaltimilla.

Koska voimme tarvittaessa käyttää henkilönostimia ja nostinkoriautoja, voimme huoltaa myös korkeiden kerrostalojen katot. Rivitalonkin katto tulee huollettua toimestamme, ja tietenkin palvelemme myös omakotitalojen ja kesämökkien omistajia. Iitin lisäksi toimimme myös Heinolassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lapinjärvellä sekä Orimattilassa.

Katon puhdistuksen ohella toinen säännöllisesti tarvittu kattohuolto on rännien puhdistus. Katon sammaleenpoistoa tarvitaan vain silloin, jos kasvustoja alkaa katolle ilmaantua. Tiili- ja huopakatot pinnoitetaan uudelleen vanhan pinnoitteen kuluttua pois. Tämä huolto ajoittuu katon elinkaaren puolenvälin paikkeille. Peltikatotkin maalataan heti, kun vanha pinnoite ei enää suojaa niitä kosteudelta ja ruosteelta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Iitissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Iitissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Iitin alueella!