Kattoremontti & Kattotyöt Humppila

Kun kyseessä on kattoremontti tai jokin muu kattotyö Humppilassa, kannattaa kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Katto suojaa arvokasta omaisuuttasi, eli omakotitaloa, kesämökkiä tai muuta rakennusta kosteudelta. Katon kunnosta riippuu se, pysyykö pientalo, kerrostalo tai rivitalo kuivana. Omakotitalon tai taloyhtiön katto voi alkaa vuotaa vanhuuttaan, mutta kyseessä saattavat olla myös kattoremontin tekijöiden tekemät asennusvirheet, huollon puute tai yllättävät tekijät, kuten myrsky- ja lumivauriot. Tilaa katon uusiminen ja kaikki muut kattotyöt peltisepäntöistä kattoikkunoiden uusimiseen Kattokorjaus-palvelulta, niin sinun ei tarvitse olla huolissasi lopputuloksen onnistuneisuudesta. Meihin voit luottaa kaikissa huopakatto-, peltikatto- ja tiilikattotöissä, vaikka meidät tunnetaankin erityisen hyvin huolella ja taidolla tehdyistä huopakattotöistä. Asentamamme, huoltamme ja korjaamamme huopakatto voi kestää neljäkymmentäkin vuotta. Katon toimintaa voidaan tukea pitkin matkaa erilaisin pikku-urakoin, esimerkiksi asentamalla pieneläinesteet.

Yksityisasiakkaana saat töistämme kotitalousvähennystä, mikä laskee jo valmiiksi kohtuullisia hintojamme entisestään – tutustu myös joustavaan rahoitukseemme! Humppilan lisäksi saat Kattokorjaus-palvelulta kaikki katon paikkaukset, kattohuollot ja muut kattotyöt myös Forssassa, Jokioisilla, Ypäjällä, Loimaalla, Punkaharjulla sekä Urjalassa. Luota laatuun, ja käänny kattoalan parhaiden osaajien puoleen!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Humppilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Humppilassa alueella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Humppilan alueella!