Kattohuolto Humppila

Kattohuolto Humppilassa ei ole vain taloyhtiöiden, omakotitalojen ja kesämökkien yksinoikeus. Myös piharakennusten, hallien, tuotantolaitosten ja rantasaunojen katot on huollettava säännöllisesti ja katemateriaalikohtaisesti. Jos kattoa ei puhdisteta ja huolleta, voi sen elinkaari puoliintua odotetusta. Esimerkiksi rivitalon tiilikatolle on turha odottaa 70 vuoden mittaista käyttöikää, eikä kerrostalon huopakatto kestä 40 vuotta, jos katto on likainen, eikä siltä poisteta sammaleita.

Tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton, huopakaton ja mineriittikaton huolto rakentuu katon puhdistamisen ja turhien rasitusten poistamisen ympärille. Katto pitää puhdistaa harjoilla tai ilmapuhaltimilla kahdesti vuodessa. Samalla kuuluu puhdistaa katon sadevesijärjestelmä – rännit tai kattokaivot. Roskat sitovat katteeseen ja ränneihin kosteutta, ja aiheuttavat esimerkiksi korroosio- ja jäätymisvaurioita.

Hyvä esimerkki turhien rasitusten poistamisesta on sammaleenpoisto. Sammal on katon surma, jos se saa rehottaa katolla. Toinen esimerkki on lumenpudotus, sillä lumen paino voi rasittaa katon rakenteita. Lisäksi lumi voi aiheuttaa vaaratilanteita ja jopa henkilövahinkoja, joten se kannattaa pudottaa ajoissa alas. Käänny kaikkien kattohuoltojen tiimoilta puoleemme – myös Forssassa, Jokioisilla, Ypäjällä, Loimaalla, Punkaharjulla sekä Urjalassa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Humppilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Humppilassa alueella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Humppilan alueella!