Kattoremontti & Kattotyöt Huittinen

Se, onnistuvatko kattoremontit ja muut kattotyöt Huittisissa vai eivät, riippuu kattourakoitsijan ammattitaidosta ja kattoammattilaisten kattotöitä kohtaan osoittamasta kiinnostuksesta. Kattokorjaus-palveluun voi luottaa: meillä on roppakaupalla tietotaitoa ja asiantuntemusta, ja kaikki ammattilaisemme ovat erittäin motivoituneita. Niin kerrostalon, rivitalon kuin muidenkin taloyhtiöiden kattoremontit ja muut kattotyöt etenevät rivakasti, emmekä kupeksi omakotitalojen tai kesämökkienkään kattotöissä. Yksityisasiakkaan teettämät kattotyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja niihin on saatavilla myös tutustumisen arvoinen rahoitus.

Huopakattotyöt ovat meidän mielestämme erityisen mukavia, ja onneksi olemmekin saaneet tehdä niitä paljon. Luota sinäkin meihin, jos tarvitset huopakaton korjaamista, varustelemista tai esimerkiksi katon uusimista. Meiltä sujuu niin kattoikkunan uusiminen, saumojen tiivistäminen, lahovaurioisten puuosien vaihto kuin vaikkapa pieneläinesteiden asentaminen.

Myös peltisepäntyöt ovat sydäntämme lähellä. Voimme pellittää savupiipun tai kattoikkunan, tai toteuttaa kattoturvatuotteet peltisepäntyönä. Kattopeltiseppiimme voi luottaa konesaumakatonkin kattotöissä. Peltikatto on kustannustehokas katto, mutta niin on jopa 70 vuotta kestävä tiilikattokin! Jos jokin tiili hajoaa tai aluskatteeseen ilmestyy reikä, ota yhteyttä, niin tulemme nopeasti laittamaan asian kuntoon – myös Kokemäellä, Loimaalla, Punkalaitumella, Sastamalassa ja Säkylässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Huittisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Huittisten alueella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Huittisten alueella!