Kattohuolto Huittinen

Taloyhtiöiden, piharakennusten ja pientalojen kattoja yhdistää moni asia – muun muassa se, että ne kaikki tarvitsevat kattohuoltoa Huittisissa. Jos katto jää ilman säännöllistä ja katemateriaalikohtaista huoltoa, voi sen elinkaari jäädä puolta lyhemmäksi kuin pitäisi. Esimerkiksi rivitalon tiilikatto voi kestää 70 vuotta ja kerrostalon huopakatto 40 vuotta, mutta jos kattoa ei puhdisteta ja jos sammaleita ei poisteta, jäävät näin pitkät käyttöiät pelkäksi haaveeksi. Huoltamamme omakotitalon peltikatto voi kestää jopa 50 vuotta, sillä maalaamme sen säännöllisesti, ja tarvittaessa pesemme puhtaaksi. Oikeanlaisilla kattohuolloilla, eli katon harjauksilla, kattopesuilla ja pinnoituksilla saamme pidennettyä niin rivitalon, omakotitalon kuin kesämökinkin ikää.

Tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton, huopakaton ja mineriittikaton perushuolto rakentuu katteen ja rännien puhdistamisesta. Tätä tarvitaan kahdesti vuodessa. Roskien poisto estää sammaloitumista ja ruostumista. Muut kattohuollot, kuten katon maalaus tai lumenpudotus, tilataan Huittisiin tarpeen mukaan. Lunta pitää pudottaa katolta, jos se uhkaa pudota alas ja aiheuttaa vahinkoa, tai jos katolla on niin paljon suojalunta, että kattorakenteet ovat helisemässä. Huittisten ohella toiminta-alueeseemme kuuluvat myös Kokemäki, Loimaa, Punkalaidun, Sastamala ja Säkylä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Huittisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Huittisten alueella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Huittisten alueella!