Kattoremontti & Kattotyöt Honkajoki

Tilaa kattoremontti ja muut kattotyöt Honkajoelle kattourakoitsijalta, joka luottaa toimissaan tuurin sijasta taitoon. Kattokorjaus-palvelu on kokenut, monipuolisesti pätevä ja ehdottoman asiantunteva kattofirma, jolta niin katon uusiminen kuin muutkin kattotyöt onnistuvat taatulla laadulla. Olemme jo monen taloyhtiön tai yksityisasiakkaan luottokumppani, joten eiköhän tehdä teidänkin kerrostalonne, rivitalonne, omakotitalonne tai kesämökkinne kattoremontti laatutyönä? Yksityisasiakkaana voit vähentää pieneläinesteiden asentamisen tai muiden kattotöiden työn osuuden verotuksessasi, ja kattotöille voi hakea kotisivujemme kautta helposti rahoitusta.

Huollamme, uusimme ja korjaamme taitavasti kaikki tiilikatot, peltikatot ja huopakatot. Kannattaa ottaa yhteyttä varsinkin silloin, jos kyseessä on huopakatto tai palahuopakatto. Huopakattojen huollot, remontit ja korjaukset ovat meille erityisen lähellä sydäntä ja tuttuja jo pitkältä ajalta. Saat luotettavaa palvelua myös huopakaton varustelussa ja uusien läpivientien asentamisessa.  Kattopeltisepiltämme sujuvat varmaotteisesti myös kaikenlaiset peltisepäntyöt, joten saat tästä osoitteesta myös konesaumakattoremontit, läpivientien suojapellitykset ja kattoturvatuotteet peltisepäntyönä. Kattourakat tehdään toimestamme alusta loppuun, eli loppusiivouskin kuuluu hintaan.

Honkajoen ohella saat nopeaa ja kilpailukykyisesti hinnoiteltua kattopalvelua sekä huolella toteutettuja kattotöitä myös Isojoella, Kankaanpäässä, Karvialla, Kauhajoella sekä Siikaisissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Honkajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Honkajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Honkajoen alueella!