Kattohuolto Honkajoki

Kattokorjaus-palvelu tekee kaikki kattohuollot Honkajoella vuosien kokemuksella – ja osaavalla asenteella! Kaikki katot tarvitsevat katemateriaalikohtaista huoltoa, niin peltikatot, mineriittikatot, huopakatot, palahuopakatot kuin tiilikatotkin. Emme jätä huoltamatta yhdenkään rakennuksen kattoa, joten ota yhteyttä niin omakotitalojen, kesämökkien kuin taloyhtiöiden (rivitalojen ja kerrostalojen sekä paritalojen) kattohuoltojen tiimoilta. Myös piharakennusten, hallien, varastojen ja esimerkiksi maneesien katot on huollettava säännöllisesti, jos mielii säästää niiden kokonaiskustannuksissa.

Honkajoen lisäksi teemme tasokkaita kattohuoltoja myös Isojoella, Kankaanpäässä, Karvialla, Kauhajoella ja Siikaisissa. Eniten tarvitaan katon puhdistusta. Katto on hyvä puhdistaa roskista kahdesti vuodessa, ja samalla kannattaa puhdistaa kattokaivot tai rännit. Tiilikatto, peltikatto, palahuopakatto, huopakatto ja mineriittikatto voidaan puhdistaa esimerkiksi harjaamalla. Perusteellisempaa puhdistusta, kuten katon pesua tai sammaleenpoistoa, tarvitaan huomattavasti harvemmin. Kattopesua seuraa usein katon maalaus tai pinnoitus, mikä lisää katon lianhylkimiskykyä. Tiili- ja huopakatot suojataan lialta ja kulumiselta vain kerran uusittavan pinnoitteen avulla. Peltikatot on hyvä maalata heti, kun vanha pinnoite alkaa hilseillä – muuten ne voivat ruostua.

Lumenpudotuksetkaan eivät ole jokavuotisia askareita. Saat meiltä myös korkeiden rakennusten kattolumityöt.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Honkajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Honkajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Honkajoen alueella!