Kattohuolto Hirvensalmi

Me teemme niin omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen kuin korkeidenkin kerrostalojen kattohuollot Hirvensalmella, joten ota yhteyttä kaikenlaisten kattohuoltojen tiimoilta. Meiltä saat myös taloyhtiöiden lumenpudotukset. Tarvittaessa käytämme apuna liikenteenohjausta tai nostinkoriautoja. Lumenpudotuksen ohella toinen talvinen kattohuolto on jään poisto katolta ja ränneistä.

Katon puhdistus roskista on joka katon perushuolto, mitä tarvitaan kahdesti vuodessa. Samalla, kun puhdistamme tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton tai peltikaton, puhdistamme myös rännit. Jos sadevesijärjestelmään jäisi roskia, voisivat talon rakenteet kastua – rännien tai kattokaivojen puhdistus on varsin tärkeä kattohuolto.

Jos sammaleita kaikesta huolimatta katolle ilmaantuu, tilaa katon sammaleenpoisto. Katon pinnoitteen uusiminen tai katon suojakäsittely estää uusia sammaleita syntymästä. Sammaleista on pelkkää harmia tiili- ja huopakatoille. Peltikatoille sammaleita ilmaantuu ani harvoin. Kattopesut ja kattomaalaukset pitävät peltikaton pahimman vihollisen, eli ruosteen, loitolla.

Hirvensalmen lisäksi saat meiltä kaikki pelti-, tiili- ja huopakattohuollot myös Joutsassa, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Pertunmaalla. Huollettu katto näyttää paremmalta, kestää pidempään ja vaatii vähemmän korjaamista, joten kattohuoltojen teettäminen lyö leiville!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hirvensalmella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hirvensalmella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hirvensalmen alueella!