Kattoremontti & Kattotyöt Hirvensalmi

Kattoremontti ja muut kattotyöt Hirvensalmella tekevä Kattokorjaus-palvelu on varma valinta, kun etsit taloyhtiön, kesämökin tai omakotitalon kattotöihin asiantuntevaa ja luotettavaa tekijää. Me emme jätä pulaan silloinkaan, kun täytyy löytää tekijä rivitalon tai kerrostalon kattoremontille. Katon uusiminen onnistuu yhtä tasokkaasti, olipa kyseessä huopakatto, peltikatto tai tiilikatto, vaikka huopakatot ovatkin suosikkikattojamme. Pidämme kovasti monipuolisista ja pohjoisia oloja hyvin kestävistä bitumikatoista, ja meiltä löytyykin näiden suhteen syventävää erikoisosaamista.

Kauttamme saat myös laadukkaat peltisepäntyöt esimerkiksi kattoikkunan tai piipun pellittämiseen. Taitavat kattopeltiseppämme asentavat esimerkiksi konesaumakatot viimeisen päälle vesitiiviinä. Meitä kannattaa suosia varsinkin yksityisasiakkaana, saahan töistämme kotitalousvähennystä, ja kattotyöt tai katon uusimisen voi rahoittaa kotisivujemme kautta haettavalla rahoituksella.

Kaikki kattourakat tehdään avaimet käteen -pakettina, ja urakasta annetaan jo etukäteen kiinteä sekä kilpailukykyinen tarjous. Kattosaneeraus tai muut kattotyöt alkavat yhteydenotostasi, joten soita tai lähetä verkkoviestiä jo tänään! Tulemme paikan päälle tutkimaan kattoasi ja jutteleman lisää sen tarvitsemista töistä. Ota yhteyttä Hirvensalmen ohella myös Joutsassa, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Pertunmaalla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hirvensalmella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hirvensalmella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hirvensalmen alueella!