Kattohuolto Forssa

Katon huolto Forssassa palkitaan, sillä säännöllisesti puhdistettu ja muutoinkin oman huolto-ohjelmansa mukaan ylläpidetty katto kestää pitkään. Kattomaalaus, katon suojakäsittely tai katon pinnoitus lisäävät katon rasituksensietokykyä, joten katossa esiintyy vähemmän korjaustarpeitakin. Kattokorjaus-palvelu huoltaa niin taloyhtiöiden kuin omakotitalojen ja kesämökkienkin katot. Kun siis tarvitset kerrostalon, rivitalon tai pientalon kattohuoltoa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Muista meidät etenkin huopakattojen huolloissa, sillä avullamme huopakattokin kestää noin 40 vuotta.

Tiilikatto, peltikatto, huopakatto ja palahuopakatto tulee säännöllisesti puhdistaa, jotta roskat ja epäpuhtaudet eivät alkaisi kuluttaa kattoa. Puolivuosittaiseen puhdistukseen kuuluu olennaisena osana rännien tai kattokaivojen puhdistus. Jos katolta löytyy sammaleita, tarjoamme katon sammaleentuhokäsittelyä, ja jos katon maali- tai suojapinnoite on kulunut, lupaamme uusia sen kohtuuhinnoin. Peltikatto tulee maalata muutamaankin otteeseen elinkaarensa aikana. Katon suojakäsittely auttaa välttymään sammaleilta esimerkiksi tiilikatolla.

Lumenpudotus estää liian painavaa lunta vahingoittamasta katon rakenteita tai aiheuttamasta henkilö- tai omaisuusvahinkoja. Kattokorjaus-palvelu tekee myös jään poiston katolta. Jää saadaan pois katolta ja sadevesijärjestelmästä kuumaa vesihöyryä käyttämällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Forssassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Forssassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Forssan alueella!