Vesikourujen puhdistus Forssa – tilaa meiltä kahdesti vuodessa, niin kukkarosi kiittää!

Forssa ei ole mikään pieni tuppukylä, joten vesikourujen puhdistuspalveluita todellakin tarvitaan. Kaikki sadevesijärjestelmällä varustetut rakennukset ja rakennelmat nauttivat siitä, että roskat poistetaan ränneistä aika ajoin.

Ota siis yhteyttä, kun rännit pullistelevat lehdistä ja niiden putsaus on jälleen ajankohtaista. Me Katonkorjauspalvelussa poistamme roskat ränneistä puolestasi osoitteessa kuin osoitteessa Forssan alueella!

Vesikourujen puhdistus Forssassa kannattaa tilata juuri meiltä, sillä hintamme ovat harvinaisen kilpailukykyisiä ja asiakastyytyväisyytemme loistaa kirkkaammin kuin kevätaurinko. Hyvän työn päätteeksi arvioimme sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnon ilman erillistä lisämaksua.

Palvelemme mielellämme niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, yrittäjiä kuin Forssan kaupunkiakin. Meiltä tiedät saavasi palvelua vielä ensi vuonnakin, sillä yrityksemme on vakavarainen, pitkän linjan kattotalo.

Samalla kannattaa laittaa tilaukseen muutkin huollot ja korjaukset, sillä tiimistämme löytyvät asiantuntijat kaikkiin mahdollisiin kattotöihin. Yhdessä nipussa hommat hoituvat helposti ja vielä tavallistakin parempaan hintaan.

Pyydä siis tarjous vesikourujen puhdistuksesta ja muista kattotöistä vaikkapa tältä samalta istumalta! Muista, että tarjoukseen sisältyvä työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Palvelemme osaavin ottein ja hyvään hintaan myös Forssan lähialueilla, kuten Jokioisessa, Tammelassa, Humppilassa ja Urjalassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Forssassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Forssassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Forssan alueella!

Mitä muuta forssalaisen on hyvä tietää rännien puhdistukseen liittyen?

Jokaisen forssalaisen pitäisi tietää rännien puhdistuksesta muutama asia. Siksi asiantuntijamme kokosivat nopealukuisen ja helposti ymmärrettävän tietoiskun aiheeseen liittyen. Käytä pari minuuttia aikaasi, niin tiedät kaiken oleellisen!

Vesikourujen puhdistus:

  • Kannattaa tehdä vähintään kahdesti vuodessa – kokemuksemme mukaan kevät ja syksy ovat parhaat ajankohdat.
  • Onnistuu parhaiten räystäällä työskennellen. Maasta käsin kouruihin voi jäädä koivunnorkkoja, liiskaantuneita lehtiä tai vaikkapa levää.
  • On tehtävä sadevesijärjestelmän materiaali huomioiden. Vääränlaiset tuotteet ja tekniikat ovat omiaan aiheuttamaan kulumia ja jopa suoranaisia vaurioita.
  • Tarkoittaa käytännössä roskien poistoa ränneistä. Myös levä, sammal ja siitepöly poistetaan, ja tarvittaessa kourujen ulkopinnatkin voidaan pesaista.
  • Poikii säästöjä muissa sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustöissä ja varjelee muitakin kiinteistön rakenteita kosteuden aiheuttamilta haitoilta.

Sekin kannattaa laittaa korvan taa, että tietyt sadevesijärjestelmän ominaisuudet tekevät puhdistuksesta ja puhtaanapidosta tuntuvasti helpompaa. Esimerkiksi kourujen ulkopuolisista kiinnikkeistä, ehjästä ja vahvasta pinnoitteesta sekä saumattomista ja raidattomista vesikouruista on selvää etua.

Tilaa rännien puhdistustyöt Forssassa meiltä Katonkorjauspalvelusta, niin tiedät sadevesijärjestelmän saavan mitä parasta palvelua! Tarpeen vaatiessa voimme myös päivittää sadevesijärjestelmän helpommin puhdistettavaan malliin.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus 2000-luvun tekniikoilla

Forssalainen voi joskus löytää itsensä tukkoon mennyttä sadevesijärjestelmää ihmettelemästä. Silloin tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen.

Tukos voi olla melkeinpä mitä vain. Jos rännien puhdistus on jäänyt välistä, todennäköisesti tulppa koostuu lehdistä, risuista ja muusta bioroskasta, joka on pakkaantunut syöksyputkeen tiiviiksi paakuksi. Talvella tukos voi olla myös jäätä.

Mutta mikä avuksi, jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon ja tukkeutuneiden vesikourujen tai syöksyputkien avaus on tarpeen – pitääkö kaivaa vaatehuoneen perukoilta teräskärkiset maihinnousukengät ja antaa syöksyputkelle kunnon potku kylkeen?

Ei missään nimessä. Me Katonkorjauspalvelussa avaamme myös sadevesijärjestelmän tukokset puolestasi ammattitaitoisesti ja sadevesijärjestelmää vahingoittamatta.

Oli kyseessä sitten vesikourujen puhdistus, tukkeutuneen syöksyputken avaus tai mikä tahansa muu kattotyö, meiltä tiedätkin saavasi asiansa osaavat ammattilaiset käyttöösi kerta toisensa jälkeen. Yrityksemme Katonkorjauspalvelu on olemassa juuri sitä varten, ettei yhdenkään forssalaisen tarvitsisi ryhtyä kattotöihin itse.

Ota siis yhteyttä ja vuodata meille kaikki sadevesijärjestelmää tai kattoa koskevat huolenaiheesi. Tavoitat meidät todennäköisesti tänäänkin.