Kattoremontti & Kattotyöt Eura

Kattokorjaus-palvelu on tasokas ja kohtuuhintainen täyden palvelun kattofirma, jolta kannattaa tilata jokainen kattoremontti ja muut kattotyöt Eurassa. Olemme jokaisen taloyhtiön ja yksityisasiakkaan luottokumppani, oli sitten kyse kerrostalon katon uusimisesta tai vaikka rivitalon katon pesemisestä ja maalaamisesta. Omakotitalon ja kesämökin kattotöistä saa vieläpä kotitalousvähennystä, ja kaikkiin kattotöihin aina kattoremontista huonokuntoisen kattoikkunan uusimiseen asti saa hakea kotisivujemme kautta rahoitusta.

Huopakatto kestää pitkään, kun sille ei anneta kasvaa sammaleita. Tiilikatto suojaa rakennusta jopa 70 vuotta, jos katto harjataan säännöllisesti, ja jos se kertaalleen pinnoitetaan. Peltikatto saattaa kaivata ruostevaurioiden kunnostamista. Jotta katto ei alkaisi vuotaa ruosteen takia, on kattopellin suojauksesta pidettävä huolta. Pieneläinesteiden asentaminen taas suojaa aluskatetta. Saat kauttamme myös jiirien ja läpivientien suojaamiseksi tarvitut kattotyöt. Mitä tahansa kattohuoltoa, katon korjausta tai katon varusteluun liittyvää työtä kaipaatkaan, muista meidät. Lupaamme toteuttaa urakan avaimet käteen -periaatteella sekä kiistattomalla ammattitaidolla. Euran ohella palvelemme kattoasioiden tiimoilta myös Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä, Laitilassa, Mynämäellä, Nakkilassa, Pöytyällä, Raumalla ja Säkylässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Eurassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Eurassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Euran alueella!