Kattohuolto Eurassa

On lukuisia syitä sille, miksi on niin tärkeää muistaa katon huolto Eurassa. Katon puhdistukset ja muut katonhuollot pitävät katon siistinä, helppohoitoisena, tiiviinä ja pitkäikäisenä. Kaikki kattohuollot kaikille katoille saat samasta osoitteesta, eli Kattokorjaus-palvelulta. Huolehdimme omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin katosta kaikin tavoin, myös tekemällä lumenpudotukset ja jäänsulatukset.

Puolivuosittain toistuva kattohuolto on tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus. Katon harjaus tai ilmapuhallus estää roskia sitomasta kattoon kosteutta. Kosteuden mukanaan tuoma ruoste tai sammaloituminen lyhentäisi katon käyttöikää. Tilaa tarvittaessa sammaleenpoisto katolta tai kattomaalaus, mikä estää peltikattoa ruostumasta. Peltikatot on hyvä maalata heti, kun vanha pinnoite alkaa kulua. Tämä voi tapahtua useaankin otteeseen, kun taas tiili- ja huopakatot pinnoitetaan vain kerran. Toinen olennainen osa katon huolto-ohjelmaa on rännien (tai kattokaivojen) puhdistus puolivuosittain. Se ehkäisee sadevesijärjestelmän tukoksia ja niistä aiheutuvia kosteusongelmia.

Kattokorjaus-palvelulla on taskussaan ajantasainen ammattitaito, ja käytössään asianmukainen kalusto. Henkilönostimien ja nostinkoriautojen avulla pääsemme huoltamaan taloyhtiöidenkin korkealla sijaitsevat katot.

Katon toiminta-aikaa lisäävät katon huollot saat Euran lisäksi myös Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä, Laitilassa, Mynämäellä, Nakkilassa, Pöytyällä, Raumalla ja Säkylässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Eurassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Eurassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Euran alueella!