Kattoremontti & Kattotyöt Etelä-Pohjanmaa

On tärkeää, että kattoremontti ja kattotyöt Etelä-Pohjanmaalla onnistuvat ilman osaamattomuus- tai huolimattomuusvirheitä. Valitse kattoremonttiin ja muihin taloyhtiön, omakotitalon tai kesämökin kattotöihin pätevä, kokenut ja motivoitunut kattofirma, eli Katonkorjaus-palvelu! Meiltä sujuu ripeästi myös isompi kattourakka, kuten kerrostalon tai rivitalon katon uusiminen.

Huopakatto, tiilikatto, palahuopakatto ja peltikatto kestävät pitkään, kunhan niitä vain huolletaan ja korjataan tarpeen mukaan. Saat kauttamme kaikki kattohuollot, katon paikkaukset ja katon varusteluun liittyvät työt kuten vaikka kattoikkunoiden uusiminen, lintuesteiden asentaminen ja peltisepäntyöt. Kotitaloudet voivat käyttää hyväkseen mahdollisuutta verovähennyksiin (eli kotitalousvähennykseen), minkä lisäksi tarjolla on myös joustava ja monikäyttöinen rahoitus kotisivujemme kautta haettavaksi.

Palvelemme kaikkialla Etelä-Pohjanmaalla, eli esimerkiksi Alajärvellä, Alavudella, Isojoella, Kauhajoella, Kauhavalla, Kuortaneella, Lapualla, Seinäjoella, Teuvassa ja Ähtärissä. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemistasi kattotöistä. Jotta voisimme laskea kiinteän hinnan avaimet käteen -periaatteella tehtävälle kattourakalla, tulemme yleensä paikan päälle kattoasi tutkimaan ja mittailemaan. Näin voimme varmistaa, että saat kattosi kerralla kuntoon, ja vieläpä parhaaseen hintaan.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!