Kattohuolto Etelä-Pohjanmaa

Katon huolto Etelä-Pohjanmaalla saa taloyhtiön, kesämökin ja omakotitalon katon ikääntymään huomattavasti hitaammin. Kerrostalon huopakatto voi kestää jopa 40 vuotta ja rivitalon tiilikatto saattaa saavuttaa jopa 70 vuoden käyttöiän, kun sitä huolletaan aktiivisesti. Katon puhdistus, mikä tarkoittaa useimmiten katon harjausta, estää kattoa sammaloitumasta ja ruostumasta. Sekä sammal että ruoste kuluttavat kattoa, joten kannattaa muistaa tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton säännöllinen puhdistus. Samalla kun katto puhdistetaan, tulee puhdistaa myös rännit ja kattokaivot kaikista lehdistä ja roskista. Näin sadevesi ei pääse vuotamaan rännien yli ja kastelemaan rakenteita.

Vähemmän säännöllisiä kattohuoltoja Etelä-Pohjanmaalla ovat katon sammaleenpoisto, kattopesu, katon suojakäsittely ja kattomaalaus. Katon maalaus tai pinnoitus antaa enemmänkin elämää nähneelle katolle lisää elinvoimaa ja kulutuksenkestävyyttä. Saat näissäkin asioissa meiltä parasta palvelua – riippumatta katemateriaalista tai katon koosta. Talviaikaan tekemämme lumenpudotus estää lunta vaurioittamasta kattoa tai kattorakenteita. Samalla edistetään pihamaan turvallisuutta, voisihan katolta vauhdilla putoava lumi aiheuttaa monenlaisia vahinkoja ja vaaratilanteita.

Laadukkaasta katon korjauspalvelustamme pääsee nauttimaan Alajärvellä, Alavudella, Isojoella, Kauhajoella, Kauhavalla, Kuortaneella, Lapualla, Seinäjoella, Teuvassa ja Ähtärissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!