Kattoremontti & Kattotyöt Etelä-Karjala

Kattoremontti ja kattotyöt Etelä-Karjalassa onnistuvat varmasti, kun asialla on kokenut tekijä. Vaadi kattourakoitsijalta pätevyyttä, palvelualttiutta, ripeää otetta ja monipuolista ammatti-osaamista, ja valitse Kattokorjaus-palvelu. Ei varmasti haittaa, että hinnoittelemme laadukkaasti tehdyt kattotyömme järki kädessä. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita (omakotitalon tai kesämökin omistajan kannattaa muistaa mahdollisuus kotitalousvähennykseen) että taloyhtiöitä, ja jos haluatte, on tarjolla joustava rahoitusmahdollisuus haettavana kotisivujemme kautta.

Rivitalon, kerrostalon tai pientalon katto vaatii monenlaisia kattotöitä, ennen kuin on kattoremontin aika. Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton huollot ja tarvittaessa tilatut kattokorjaukset pidentävät katon elinkaarta. Muitakin kattotöitä voidaan tarvita: esimerkiksi huonokuntoisen kattoikkunan uusiminen estää kattovuodot, ja pieneläinesteiden asentaminen suojaa aluskatetta vaurioitumiselta. Peltisepäntöiden avulla suojataan läpiviennit ja jiirit. Esimerkiksi tiilikatto voi kestää 70 vuotta, ennen kuin vanha katto pitää uusia. Me toteutamme kaikki kattohuollot, katon korjaukset ja paikkaukset sekä katon varusteluun liittyvät työt. Palvelemme koko Etelä-Karjalan alueella, eli niin Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Parikkalassa, Taipalsaarella, Luumäellä, Savitaipaleella, Rautjärvellä kuin Lemilläkin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Etelä-Karjalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Etelä-Karjalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Etelä-Karjalan alueella!