Kattohuolto Etelä-Karjala

Katon huolto Etelä-Karjalassa tähtää siihen, että katto ikääntyisi ja haurastuisi mahdollisimman hitaasti, ja siinä onnistutaankin varsin hyvin, kun me olemme asialla. Tilaa meiltä omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon kattohuollot – niin puolivuosittain tarvitut katon puhdistukset kuin harvemminkin tarvitut toimenpiteet, kuten kattomaalaukset. Tiilikaton, peltikaton ja huopa- sekä palahuopakaton puhdistus joka kevät ja syksy vähentää tarvetta muille kattohuolloille, kuten katon sammaleenpoistoille. Jos sammaleita kuitenkin alkaa esiintyä, kannattaa ne pian poistaa, sillä sammal ikäännyttää katon ja lyhentää siten sen käyttöikää. Myös ruostevaurioita kannattaa torjua, ja poistaa pintaruoste nopeasti. Katon puolivuosittaiseen huoltoon kuuluu myös rännien ja kattokaivojen puhdistaminen. Kun sadevesijärjestelmä vetää, saadaan sade- ja sulamisvedet riittävän kauas rakennuksesta. Samaan syssyyn katto tarkastetaan uusien vaurioiden varalta – sekä nähdäksemme, onko kattoa aika huoltaa esimerkiksi pesemällä tai pinnoittamalla, tai tekemällä katon suojakäsittely.

Teemme myös taloyhtiöiden, yritysasiakkaiden ja kotitalouksien tarvitsemat lumenpudotukset ympäri Etelä-Karjalaa. Jos katolla oleva lumi ja jää uhkaa vaurioittaa kattoa tai vaarantaa ympäristön turvallisuuden, ota yhteyttä.

Kaikki Suomen katot kaipaavat huoltoa, ja tarjoamme palveluamme mielellämme koko Etelä-Karjalan alueelle, kuten Lappeenrantaan, Imatralle, Ruokolahdelle, Parikkalaan, Taipalsaarelle, Luumäelle, Savitaipaleelle, Rautjärvelle kuin Lemillekin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!