Kattohuolto Aura

Kattokorjaus-palvelulta saat kaikki kattohuollot Auraan – niin puolen vuoden välein tarvitut katon puhdistukset kuin harvinaisemmatkin kattohuollot, kuten katon suojakäsittelyt ja pinnoitukset. Palvelemme niin taloyhtiöitä (rivitalo-, paritalo- ja kerrostaloyhtiöitä) kuin omakotitalojen ja kesämökkienkin omistajia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tiilikaton, peltikaton ja huopakaton sekä palahuopakaton puhdistus on kaiken aa ja oo. Se vähentää muita huolto- ja korjaustarpeita. Samalla kuuluu toteuttaa kattokaivojen tai sadevesikourujen puhdistus. Vanhalle katolle voi kuitenkin alkaa kasvaa sammaleita: tilaa silloin sammaleenpoisto katolta. Myös katon pinnoitteen uusiminen vähentää sammaleiden kasvua katolla. Peltikatot maalataan 10–15 vuoden välein, kun taas tiilikattojen ja huopakattojen suojapinnoite uusitaan vain kertaalleen koko toimintakautensa aikana.

Kattokorjaus-palvelu palvelee sinua Aurassa myös talvisten kattohuoltojen tiimoilta. Niitä ovat lumen pudotus katolta, katon ja rännien sulattaminen sekä jääpuikkojen poistaminen räystäiltä. Hallitusti tehty lumenpudotus estää monet lumen aiheuttamat vauriot ja vaaratilanteet, kun taas jään poisto estää jäätä vaurioittamasta katon saumoja, uhkaamasta ohikulkijoiden turvallisuutta, aiheuttamasta kattovuotoa ja pilaamasta räystäskourujen kaatoja.

Kattohuoltoja paitsi ei jää Auran lisäksi Auran lähikunnatkaan. Saat meiltä aina yhtä hyvää palvelua myös Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa ja Turussa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Aurassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Aurassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Auran alueella!