Kattoremontti & Kattotyöt Saarijärvi

Kattokorjaus-palvelun kattoremontit ja kattotyöt Saarijärvellä ovat vastaus silloin, kun tahdot saada omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katon mahdollisimman tiiviiksi ja toimivaksi. Yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto pysyy kunnossa vuosikymmenestä toiseen, kun sitä huolletaan säännöllisesti. Kattoremonttia tarvitaan kenties vasta 40 vuoden päästä, jos kyseessä on huopakatto. Antamamme vinkit ja tekemämme kattohuollot, kattokorjaukset (kuten vuotavien kattoikkunoiden uusimiset) sekä muut kattotyöt saavat huopakaton kestämään mahdollisimman pitkään.

Ammattitaitoa on luvassa myös tiilikatoille ja peltikatoille. Tiilikatto on uusittava ehkä vasta 70 vuoden päästä, ja peltikatto pysyy ansiostamme toimivana ja tiiviinä viitisenkymmentä vuotta. Kun on katon uusimisen aika, voidaan uusi katto viimeistellä peltisepäntöillä ja asentamalla lintuverkot. Ota yhteyttä kaikkien kattotöiden tiimoilta, myös Kannonkoskella, Karstulassa, Multialla, Soinissa, Uuraisissa, Ähtärissä ja Äänekoskella.

Yksityisasiakas voi hakea kattotöistä kotitalousvähennystä, ja jos kattotöihin tarvitaan rahoitusta, voi kotisivujemme kautta hakea remonttilainaa. Kaikki kattotyöt kattopesusta aina kattosaneeraukseen tehdään avaimet käteen -periaatteella, joten katon ylläpito on erittäin helppoa. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Saarijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Saarijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Saarijärven alueella!