Kattohuolto Saarijärvi

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon huollot Saarijärvellä onnistuvat kokenein ja varmoin ottein, kun asialla on Kattokorjaus-palvelu. Sinun tai taloyhtiönne ei tarvitse kuin ottaa yhteyttä meihin, niin toteutamme kaikki katon huollot katon puhdistamisesta lumen pudottamiseen avaimet käteen -pakettina. Teemme myös jään poiston katolta ja ränneistä, katon suojakäsittelyt, sammaleenpoistot ja mitä kattosi nyt ikinä tarvitseekin.

Katto kuin katto on huollettava puolen vuoden välein. Käytännössä katon puolivuosittaiset huollot tarkoittavat sitä, että tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto puhdistetaan. Samalla poistetaan kaikki lehdet, neulaset ja muut roskat myös sadevesikouruista. Riippuu katosta, kuinka usein se tarvitsee muita huoltoja. Esimerkiksi jotkin peltikatot on huoltomaalattava 10 vuoden välein, kun taas joillain peltikatoilla huoltomaalausvälit voivat olla yli 15 vuotta.

Säästä kattoasi, ja ota yhteyttä kattohuoltojen tiimoilta – myös Saarijärven naapurikunnissa eli Kannonkoskella, Karstulassa, Multialla, Soinissa, Uuraisissa, Ähtärissä ja Äänekoskella. Säännöllisesti puhdistettu ja tarpeen mukaan pesty ja pinnoitettu katto on pitkäikäinen ja luotettava kumppani.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Saarijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Saarijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Saarijärven alueella!