Kattoremontti & Kattotyöt Rusko

Aikoinaan tilatut kattoremontit ja kattotyöt Ruskossa ovat avaimet tiiviiseen, toimivaan ja turvalliseen kattoon, minkä alla saattaa vierähtää koko vuosisata yhtä soittoa. Peltisepäntyönä asennettu, korjattu ja huollettu konesaumakatto saattaa kestää sata vuotta. Voi mennä 70 vuotta, ennen kuin on tiilistä ladotun katon uusimisen aika. Peltikatolle voi kertyä ikää 50 vuoden edestä, ja jos huopakatto on huopakattoihin perehtyneiden ammattilaistemme käsistä, kuluu katon asentamisesta aikaa kattoremonttiin ehkä jopa 40 vuotta.

Teemme kaikki kattotyöt, joita yksityisasiakas tai taloyhtiö saattaa tarvita. Ruskon ohella palvelemme myös Aurassa, Liedossa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Pöytyällä, Raisiossa ja Turussa. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto tarvitsee säännöllisiä kattohuoltoja pysyäkseen ehjänä, mutta myös lintuverkkojen asentamiselle tai huonokuntoisten kattoikkunoiden uusimisen kaltaisille kattokorjauksille saattaa hyvinkin olla tarvetta. Se, mitä katto tarvitsee, selviää puolivuosittaisten kattotarkastusten ansiosta.

Kanssamme kannattaa asioida myös siksi, että kilpailukykyisistä hinnoistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä, ja että verkkosivujemme kautta pääsee hakemaan kaikille kattourakoille joustavaa rahoitusta. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruskossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruskossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruskon alueella!