Kattohuolto Rusko

Katon huolto Ruskossa on Kattokorjaus-palvelun heiniä, olipa kyseessä omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katto. Tiedämme parhaat tavat juuri sinun tai taloyhtiönne katon huoltoon, ja meillä on runsaasti kokeneita ja palvelualttiita ammattilaisia urakkaa varten. Luota meihin myös kattolumitöissä, sillä lumen pudotukseen ei kannata ryhtyä omin päin. Lumenpudotus on vaarallista niin itsen kuin ohikulkijoidenkin kannalta, jos urakan aikana ei oteta huomioon kaikkia olennaisia seikkoja. Lisäksi kattoon saattaa syntyä naarmuja tai vuotavia kohtia. Kun asialla on Kattokorjaus-palvelu, ei asiakkaan tarvitse olla huolissaan urakan lopputuloksesta tai sivuvaikutuksista, sillä meiltä kaikki sujuu aina täyden kympin arvoisesti. 

Teemme toki kaikki muutkin kattohuollot Ruskossa, Aurassa, Liedossa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Pöytyällä, Raisiossa ja Turussa. Katon puhdistus on hoidettava puolivuosittain, olipa puhdistettava katto tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto. Myös räystäskourujen puhdistus on kahdesti vuodessa tarvittu kattohuolto. Sammaleenpoistoa tarvitaan vanhemmilla tiili- ja huopakatoilla pari kertaa vuosikymmenessä. Teemme myös katon pinnoitukset ja kattomaalaukset, joilla katosta saadaan kertaheitolla kuin uusi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruskossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruskossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruskon alueella!