Kattoremontti & Kattotyöt Rantasalmi

Kattokorjaus-palvelu toimii tarvittaessa hyvinkin nopealla varoitusajalla, joten teetä kattoremonttisi ja muut kattotyösi Rantasalmella meillä silloinkin, kun katto on uusittava tai korjattava kiireesti. Kattoremontilla tai katon paikkauksella on kiire, jos katto vuotaa tai uhkaa vuotaa. Katon alle ei saisi päästä vettä, sillä kosteus voi tuhota kattorakenteet kalliita korjaustarpeita aiheuttavalla tavalla.

Omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon kattotyöt onnistuvat erityisen hienosti, jos kyseessä on huopakatto. Tiedämme yhtä jos toista huopakatoista, joten osaamme aina tarjota kustannustehokkaita ja pitkäkestoisen avun tuovia ratkaisuja. Kokemusta ja asiantuntemusta löytyy myös tiilikatoista, peltikatoista ja peltisepäntöistä, mitkä tehdään mestarillisten kattopeltiseppiemme toimesta. Yksityisasiakkaita rohkaisemme hakemaan kotitalousvähennystä, ja suosittelemme hänelle kotisivujemme kautta haettavaa rahoitusta.

Teemme kaikki kattotyöt lintuverkkojen asentamisesta räystäskourujen tai kattoikkunoiden uusimiseen myös Rantasalmen naapurikunnissa Joroisissa, Juvalla, Savonlinnassa, Sulkavalla ja Varkaudessa. Saat kilpailukykyisen tarjouksen kattotöiden tekemisestä avaimet käteen -pakettina, kun otat yhteyttä meihin ja sovit ajankohdasta, jolloin tulemme tutkimaan sinun tai taloyhtiönne kattoa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rantasalmella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rantasalmella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rantasalmen alueella!