Kattohuolto Rantasalmi

Oma kattosi tai taloyhtiön katto on oikein hyvissä käsissä, kun katon huollot Rantasalmella ovat meidän vastuullamme. Kesämökkien, omakotitalojen, kerrostalojen ja rivitalojen katot tarvitsevat huoltamista puolen vuoden välein. Onneksi katon puhdistaminen ja kuntotarkastaminen riittää, eli kovin isoista tai arvokkaista huoltotoimenpiteistä ei ole kyse.

Peltikatto, tiilikatto, varttikatto, huopakatto tai palahuopakatto pitää puhdistaa näin usein, jotta se pysyisi helppohoitoisena, pitkäkestoisena ja hyväkuntoisena. Lian poisto ja ruosteen sekä sammaleiden ehkäiseminen auttaa myös pitämään katon paremman näköisenä. Samalla puhdistamme vesikourut, jotta roskakuorma ei aiheuttaisi tukoksia.

Saat meiltä kaikki kattohuollot niin Rantasalmella, Joroisissa, Juvalla, Savonlinnassa, Sulkavalla kuin Varkaudessakin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös lumenpudotukset, mitkä toteutetaan hallitusti ja kattoa rikkomatta. Huopakatto on erityisen herkkä vaurioitumaan, siksi käytämme sillä aina hyvin helliä otteita. Esimerkiksi katon puhdistus tehdään ilmapuhaltimilla, jotta harjakset eivät pääsisi vaurioittamaan katon herkkää sirotepintaa. Sammaleiden poisto suoritetaan kemiallisesti, sillä painepesuri on aivan liian raju bitumikatteelle. Kuumalla säällä pidättäydymme kokonaan liikkumasta vanhalla huopakatolla, jotta se ei pettäisi allamme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rantasalmella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rantasalmella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rantasalmen alueella!