Kattoremontti Parikkala

Kattoremontit ja muut kattotyöt Parikkalassa saa kerrassaan erinomaisella hinta-laatusuhteella, kun tilaa ne Kattokorjaus-palvelulta. Tilaa ammattilaisiltamme mikä tahansa huopakattotyö, onhan meillä runsain mitoin kokemusta huopakatoista. Ammattitaitoa ja harjaantuneisuutta löytyy myös kaikenlaisiin tiilikattotöihin, peltikattotöihin sekä peltisepäntöihin. Urakat tehdään kiinteällä hinnalla, minkä kuulet ottamalla yhteyttä ja sopimalla kanssamme omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katon alkukatselmuksesta. Paikan päälle selvitämme, miten kattoremontti, kattohuolto tai jokin muu kattotyö kannattaa toteuttaa, ja mitä se maksaa. Yksityisasiakkaille annamme vinkiksi, että töiden osuudesta saa kotitalousvähennystä, ja että kotisivujemme kautta haettavalla rahoituksella katon uusimisenkin voi maksaa osissa.

Kattoremontistakin selviää varsin kohtuullisin kustannuksin, kun on teettänyt oman tai taloyhtiön katon huollot ja korjaukset aina ajoissa. Näin katon uusimisen yhteydessä ei tarvitse toteuttaa massiivisia korjausoperaatioita. Uusi katto viimeistellään pellityksillä, lintuverkoilla ja uusilla läpivienneillä. Kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä ja esimerkiksi kattoikkunat uusitaan tarvittaessa, mutta mahdollisuuksien mukaan uusiokäytämme vanhoja kattotarvikkeita. Parikkalan lisäksi voit asioida kanssamme kaikissa kattoasioissa myös Kiteellä, Rautjärvellä, Ruokolahdella sekä Savonlinnassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Parikkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Parikkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Parikkalan alueella!