Kattohuolto Parikkala

Jos katon huolto Parikkalassa unohtuu ja jää väliin, vaurioituu kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katto helpommin. Puhdistamattomalle katolle kertyy likaa, mikä sitoo kattoon kosteutta ja kiihdyttää sammalten kasvua. Myös ruostetta syntyy enemmän, jos kattoa ei puhdisteta harjaamalla tai pesemällä. Katon pitkäikäisyyden salaisuus on se, että peltikaton, palahuopakaton, huopakaton tai tiilikaton puhdistus tehdään joka kevät ja syksy. Samalla sadevesikourut tulevat puhdistettua ja koko kattokokonaisuus tarkastettua muiden huolto- tai korjaustarpeiden varalta.

Kattomaalaus voidaan tehdä kesällä, muttei kuitenkaan liian aurinkoisena päivänä. Tiili- ja huopakatot on hyvä pinnoittaa kertaalleen. Pinnoittaminen tukee taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katon kuntoa. Tarvittaessa teemme myös sammaleenpoistokäsittelyt, sillä sammaloituminen edustaa katolla lopun alkua. Sammaleinen tai ruosteinen katto on todennäköisesti uusittava etuajassa. Hoidettuna tiilikatto kestää jopa 70 vuotta, ja peltikattokin noin 50 vuotta.

Talvellakin saatetaan tarvita kattohuoltoja, lähinnä tietenkin lumenpudotusta ja jään poistoa. Jos katolle on kertynyt liikaa lunta tai sadevesijärjestelmä on lakannut vetämästä jään takia, ota yhteyttä. Huollamme kaikki katot ympäri vuoden myös Kiteellä, Rautjärvellä, Ruokolahdella sekä Savonlinnassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Parikkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Parikkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Parikkalan alueella!