Kattoremontti & Kattotyöt Päijät-Häme

Tarve teettää kattoremontti tai jokin muu kattotyö Päijät-Hämeessä ei enää ahdista, kun sinun tai taloyhtiönne luottokumppani on Kattokorjaus-palvelu. Me teemme kaikki kattotyöt lintuverkkojen asentamisesta kattoremonttiin erinomaisella ammattitaidolla, kilpailukykyisillä hinnoilla ja energisellä asenteella, joten asiakkaalla on monta syytä hymyillä. Olipa kyse kattoikkunoiden tai koko katon uusimisesta, peltisepäntöistä tai vuotavan katon korjaamisesta, se toteutetaan avaimet käteen -pakettina, joten asiakkaan ei tarvitse muuta kuin ottaa yhteyttä ja jättää koko urakka vastuullemme.

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto voi olla huopakatto, tiilikatto, peltikatto tai palahuopakatto – kaikki katot huolletaan, korjataan ja remontoidaan yhtä asiantuntevasti. Koska tunnemme huopakatot jo pitkältä ajalta, osaamme antaa vinkit siihen, miten se saadaan kestämään 20 vuoden sijaan jopa 40 vuotta. Yksityisasiakas saa katon kunnossapitotöistä ja monista muista kattotöistä (esimerkiksi kattoikkunoiden uusimisesta) kotitalousvähennystä, ja kotisivujemme kautta haettavalla rahoituksella saa joustoa kattotöiden maksamiseen.

Palvelemme kaikkialla Päijät-Hämeessä, eli niin Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Hollolassa, Kärkölässä, Lahdessa, Orimattilassa, Padasjoella kuin Sysmässäkin, joten ota yhteyttä ja saa parasta kattopalvelua!