Huopakattoremontti Päijät-Häme

Huopakattoremontti Päijät-Häme, hämmästytä naapurisi ja tilaa meiltä uusi, näyttävämpi katto vanhan tilalle. Samalla voit heittää hyvästit kaikille vanhan katon ongelmille, kuten vaikkapa vuodoille, kulumille ja myrskyvaurioille. Me autamme, kun korjailuilla ja paikkailuilla ei päästä enää puusta pitkälle. Tai, kun tuuli on kaatanut puun lujasti kattoa vasten. Tai lumikinos painanut lappeen lommolle. Tai, kun aikanaan on sattunut ikävä asennusvirhe, joka nyt kostautuu. Huopakattoihin erikoistuneet raudanlujat ammattilaisemme kartoittavat juuri sinun huopakattosi yksilöllisen tilanteen, jotta saat juuri sellaista apua, jota kaipaat.

Huopakattoremontti kannattaa aina toteuttaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta vauriot eivät ehtisi levitä entistäkin laajemmalle. Jos kosteutta ei ole päässyt vielä lainkaan aluslaudoitukseen tai yläpohjan eristeisiin, riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai toiselta nimeltään aluskatteen) vaihto uuteen. Älä siis aikaile, vaan kutsu meidät käymään huopakatollasi. Sijaitsipa kotisi sitten keskellä metsää, saarta tai peltoaukeaa. Meidän toiminta-alueemme kattaa koko Päijät-Hämeen. Niin Asikkala, Hartola, Hollola, Heinola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä, Artjärvi, Hämeenkoski kuin Nastola saavat uudet huopakattonsa meidän sitoutuneilta ammattilaisiltamme!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Päijät-Hämeessä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Päijät-Hämeellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Päijät-Hämeen alueella!

Palahuopakattoremontti Päijät-Häme – apu vaikeissakin tilanteissa

Palahuopakattoremontti Päijät-Häme, kun pelkäät jo, ettei mitään ole enää tehtävissä tilaa ammattilaisemme uusimaan palahuopakattosi. Ehkä olet havainnut ilmassa palahuopakaton vuotoihin tai muihin vaurioihin viittaavia hälytysmerkkejä. Kenties räystäslaudoitus on päässyt homehtumaan, yläpohjan eristeistä on löytynyt kosteutta, sisäkattoon on ilmestynyt märkä läntti ja olohuoneessa leijuu tunkkainen homeen haju? Älä kuitenkaan vielä heitä hanskoja tiskiin, vaan kutsu meidän kokeneet kattoalan konkarimme apuun. Palahuopakattoihin erikoistuneina ammattilaisina tiedämme, miten kussakin tilanteessa tulee toimia.

Ensin on päästävä eroon kosteudesta, sillä esimerkiksi eristeiden kosteus vaikuttaa niin katon eristyskykyyn kuin sisäilman laatuun ja näin myös asumismukavuuteen. Ränsistynyt ja hieman kuluneen näköinen katto taas heikentää koko kohteen arvoa, joten pintahuovankaan päivitystä ei saa unohtaa.

Me selvitämme, onko vuoto saanut alkunsa kenties liian lyhyiden ja sittemmin irronneiden huopanaulojen käytöstä, vääränlaisesta kattoikkunan asennussarjasta, sirotepinnan kulumisesta, hapertuneesta tiivisteestä, piipun pellittämättä jättämisestä vai ehkäpä repsottavasta reunasta. Kun ongelman syy saadaan paikannettua, voidaan sen uusiutuminen välttää. Tilaa siis huopakattoremontti Päijät-Hämeessä meiltä, niin säästyt jatkossa vastaavilta ikäviltä yllätyksiltä!

Huopakaton uusiminen Päijät-Häme sekä siinä ohessa myös uusien kattotuotteiden sekä läpivientien asennus

Huopakaton uusiminen Päijät-Häme, katon lisävarustelu sekä muut lisätoimenpiteet, joista kattosi voisi hyötyä – helposti meidän kattomme alta. Meidän asiakkaanamme saat siis valita niin uuden huopakattosi värin kuin esimerkiksi lisävarusteet. Voit tilata meiltä huopakaton uusimisen yhteydessä esimerkiksi uudet lumiesteet pitämään kinoksia aisoissa tai pieneläinesteet ehkäisemään oravien katonvaltausta. Aurinkopaneelien avulla saat hyödynnettyä paisteen ja kattoikkunoiden sekä kattovalokupujen ansiosta lisättyä asuintilojen luonnonvalon määrää. Tuuletusventtiilien asennus puolestaan parantaa esimerkiksi yläpohjan ilmanvaihtoa. Palotikkaiden ja kattosiltojen tehtävä taas on turvata katolla liikkumista. Sadevesijärjestelmän kautta sadevesi kulkeutuu turvallisesti alas lappeilta, minkä lisäksi se kehystää uuden katon kauniisti.

Riveistämme löydät myös kokeneita puuseppiä, peltiseppiä ja kirvesmiehiä, joten jokaista toimijaa ei tarvitse kutsua käymään erikseen. Voimme huopakaton uusimisen yhteydessä vaikkapa pellittää piipun, vaihtaa TV-antennin paikkaa tai lisäeristää yläpohjaa. Kysy siis reippaasti palveluntarjonnastamme. Me olemme valmiita toteuttamaan monet temput huopakatollasi Päijät-Hämeessä!

Palahuopakaton uusiminen Päijät-Häme takaa laadukkaan katon myös tulevaisuudessa  

           

Palahuopakaton uusiminen Päijät-Häme, ammattilaistemme toteuttamana uusi kattosi kestää pitkään. Palahuopakatot ovat nimittäin varsin pitkäikäisiä, kun ne asentaa oikein ja huolehtii vielä säännöllisistä huolloista. Asennustyöt eivät ole kuitenkaan ihan helpoimmasta päästä, vaan vaativan asiansa osaavaa ammattilaista, jolta löytyy riittävästi kokemusta vastaavista projekteista vyönsä alta. Kokemattomalla kaverilla menee helposti sormi suuhun tai sattuu ikäviä huolimattomuusvirheitä. Älä siis venytä penniä ja jätä hommaa jonkun harrastuksenaan nikkaroivan naapurin huoleksi. Meidän ammattilaisemme ottavat vetovastuun palahuopakaton uusimisesta ja hoitavat sen huolella sekä aikataulussa.

Kun tilaat palahuopakaton uusimisen meidän kattoremonttipalvelultamme, et joudu huolehtimaan myöskään budjetin riittävyydestä. Verkkosivujemme kautta voi hakea helposti rahoitusta kaikkiin tarjoamiimme kattotöihin. Remonttimme, vuosihuoltomme ja myrskyvauriokorjauksemme ovat kaikki myös kotitalousvähennyskelpoisia.

Tapaamme myös hinnoitella palahuopakaton uusimisen aina projektikohtaisesti. Kun siis toivot meiltä tarjousta palahuopakattosi uusimisesta, saapuvat ammattilaisemme Päijät-Hämeeseen arvioimaan, millaisesta katosta on oikein kyse. Selvitettyämme palahuopakattosi koon, kunnon, kaltevuuden, läpivientien määrän sekä muut hinnoittelun kannalta merkitykselliset tekijät, voimme sopia loppusummasta. Kutsu siis ihan alkajaisiksi meidät käymään sinne Päijät-Hämeeseen, niin puhutaan läpi palahuopakaton uusimisen kulurakennetta!

Kaikkien huopakattojen saneeraus avaimet käteen -palveluna – jopa pihasaunojen ja autotallien

Moniosaajiemme osaaminen ei tietysti rajoitu pelkkien asuinrakennusten huopakattojen saneeraukseen, vaan piharakennuksetkin saavat kaikkialla Päijät-Hämeessä uudet huopakattonsa meiltä. Ole siis yhteydessä tehotiimiimme niin autotallien, pihasaunojen, pyörävarastojen, liiterien, verstaiden, grillikatosten kuin heinälatojenkin kaivatessa kattoremonttia. Tai mitä tahansa muita kattopalveluita. Me kunnostamme huopakatot avaimet käteen -palveluna. Eli siis huolehdimme niin valmisteluvaiheesta, – johon lukeutuvat esimerkiksi pihan suojaus suojapressulla sekä materiaalien hankinta, – itse toteutuksesta kuin viimeistelystäkin. Emme jätä sinua edes siivoamaan jälkiämme, vaan toteutamme huolellisen loppusiivouksen ja hävitämme syntyneet purkujätteet.

Huopakatto on hyvä valinta riippumatta siitä, millaisen rakennuksen suojaksi se asennetaan. Se kestää kovissakin olosuhteissa pitkään, sopii tyylinsä puolesta moneen kohteeseen, on hiljainen rankkasateellakin ja vieläpä suhteellisen helppohoitoinen. Elastinen huopa on myös ainoa katemateriaali, josta voi rakentaa täysin tiiviin tasakaton oikealla asennustekniikalla. Muita suosittuja malleja ovat esimerkiksi harjakatto, satulakatto, mansardikatto sekä pulpettikatto. Meidän kattoremonttipalvelultamme saat minkä tahansa näistä oman piha- tai asuinrakennuksesi suojaksi.