Kattoremontti & Kattotyöt Lapinlahti

Riippuu monesta seikasta, koska kattoremontti tai jotkin muut kattotyöt Lapinlahdella ovat ajankohtaisia – esimerkiksi huopakatto ei välttämättä kestä 40 vuotta. Korjaamatta jäänyt kattovuoto voi johtaa siihen, että katto on uusittava jo parikymppisenä. Peltikattokaan ei kestä 50 vuotta eikä tiilikatto selviä 70 vuotta, jos kattoja ei huolleta ja korjata. Jos mietit, tarvitseeko taloyhtiönne katto tai omakotitalonne tai kesämökkinne katto joitain kattotöitä, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Tutkimme katon ja kerromme, onko katto aika uusia, vai tarvitseeko se esimerkiksi kattoikkunoiden uusimista tai huoltomaalausta. Kattoremonteista ja muista kattotöistä (ei kuitenkaan rivitalon tai kerrostalon kattotöistä) saa kotitalousvähennystä, ja kotisivujemme kautta on tarjolla rahoitus, mikä helpottaa toimeen tarttumista myös kiireellisten kattokorjausten osalta.

Jos katto on aika uusia, saat urakan meiltä avaimet käteen -pakettina. Hintaan kuuluu kaikki tarvittava sekä kaikki yhdessä sovitut lisätyöt, kuten peltisepäntyöt, oravaesteiden asentaminen tai vaikka katon korotus. Lapinlahden lisäksi tarjoamme asiantuntevia kattotöitä myös Iisalmessa, Kuopiossa, Rautavaaralla, Siilinjärvellä sekä Sonkajärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lapinlahdella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lapinlahdella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lapinlahden alueella!