Kattohuolto Lapinlahti

Jos tietotaitoa tai kokemusta ei ole tarpeeksi, voi kattohuolto Lapinlahdella viedä ojasta allikkoon ja jopa vaurioittaa kattoa. Katon puhdistus voi saada varsinkin bitumikaton vaurioitumaan, jos se tehdään liian karkeilla harjoilla. Erityisen helposti omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon rikkoo lumenpudotus. Lumenpudottajan tulisikin osata jättää katolle hieman lunta, jotta tiiliä ei irtoilisi, peltikatto ei naarmuuntuisi, eikä huopakaton jiiri alkaisi vuotaa. Lumenpudotuksessa voi myös vaarantaa oman tai ohikulkijoiden turvallisuuden, joten varsinkin tämä kattohuolto kannattaa tilata Kattokorjaus-palvelulta.

Teemme kaikki taloyhtiöiden ja kotitalouksien kattohuollot niin Lapinlahdella, Iisalmessa, Kuopiossa, Rautavaaralla, Siilinjärvellä kuin Sonkajärvelläkin. Saat meiltä esimerkiksi katon kevät- ja syyshuollot, joihin sisältyy rännien puhdistus, katon kunnon tarkastus ja tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton tai huopakaton puhdistus (katemateriaalin mukaan).

Teemme myös perusteellisemmat katon puhdistukset eli kattopesut ja sammaleiden poiston tiili- tai huopakatolta. Peltikatolta voimme tulla poistamaan ruosteen, ja maalaamaan katon uusien ruostevaurioiden ehkäisemiseksi. Tiilikatto ja bitumikatto on joskus pinnoitettava – senkin saat meiltä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lapinlahdella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lapinlahdella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lapinlahden alueella!