Kattoremontti & Kattotyöt Laitila

Kattoremontti ja muut kattotyöt Laitilassa onnistuvat muulloinkin kuin kesällä, joten kattotöiden tai kattoremontin teettäminen ei läheskään aina katso vuodenaikaa. Katon uusiminen talvella onnistuu usein jopa helpommin ja edullisemmin kuin kesällä – muun muassa siksi, että pakkanen kuivattaa ilmaa, ja näin materiaalit pysyvät paremmin kuivina.

Palvelemme Laitilassa niin kotitalouksia kuin taloyhtiöitäkin, joten ota yhteyttä kaikkien omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattotöiden tiimoilta. Laitilan lisäksi toimimme myös Eurassa, Mynämäellä, Pyhärannassa, Raumalla, Uudessakaupungissa ja Vehmaalla. Voit tilata meiltä niin koko katon kuin vaikkapa vain kattoikkunoiden uusimisen. Teemme kaikenlaiset peltisepäntyöt, asennamme lintuverkot ja muun muassa aurinkopaneelit, ja osaamme toteuttaa myös IV- ja eristystyöt. Huopakatoilla olemme liikkuneet erityisen paljon, mutta meillä on taskussamme paras tietotaitoa myös peltikattojen ja tiilikattojen huoltamiseen, korjaamiseen, uusimiseen ja varustelemiseen.

Kotitalousvähennys ja rahoitusmahdollisuus kannattaa ottaa huomioon kattofirmaa valitessa. Kattokorjaus-palvelun nettisivujen kautta pääset tutustumaan joustavaan rahoitukseen, ja työmme oikeuttavat kotitalousvähennyksen hakemiseen. Ota siis yhteyttä, niin kattosi tulee kerralla loistokuntoon!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Laitilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Laitilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Laitilan alueella!