Kattohuolto Laitila

Lumenpudotus on esimerkki kattohuolloista Laitilassa, mitkä voivat vaurioittaa kattoa, jos ne tehdään ilman riittävää asiantuntemusta. Tilaa kaikki omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattohuollot Kattokorjaus-palvelulta, niin katto ei kärsi suotta, vaan saa lisää rasituksensietokykyä. Laitilan lisäksi tarjoamme palveluitamme kaikille taloyhtiöille ja kotitalouksille myös Eurassa, Mynämäellä, Pyhärannassa, Raumalla, Uudessakaupungissa ja Vehmaalla.

Tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton ja huopakaton puhdistus tulee tehdä kahdesti vuodessa, samoin kuin rännien puhdistus. Huopakattoja ei kuitenkaan kannata puhdistaa harjoilla, ettei niiden sirotepinta kärsisi – niille paras puhdistus on ilmapuhallus. Jos katolla on sammaleita, ei kannata kaivaa esiin painepesuria, vaan tilata sammaleentuhokäsittely. Se puhdistaa katon sitä rikkomatta. Lumenpudotuksessa olemme varsinaisia mestareita, ja osaamme olla puhkomatta huopaa, irrottamatta tiiliä tai naarmuttamatta peltikatetta. Salaisuus on jättää katteelle hieman lunta, mikä pehmentää iskuja ja suojaa katon yksityiskohtia.

Silloin tällöin tarvitut kattomaalaukset ja katon pinnoitukset tai suojakäsittelytkin kuuluvat laajaan palveluvalikoimaamme. Niiden avulla katto hylkii paremmin likaa, kasvustoja, ruostetta ja muita rasituksia.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Laitilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Laitilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Laitilan alueella!