Kattoremontti & Kattotyöt Akaa

Jos olet suunnittelemassa kattoremontin tai muiden kattotöiden teettämistä Akaassa, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Kattokorjaus-palvelu toimii niin Akaassa kuin sen naapurikunnissa eli Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Urjalassa, Valkeakoskella ja Vesilahdessa, ja sen kattavasta valikoimasta löytyvät kaikki omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon ja muiden taloyhtiöiden kattotyöt. Kattotyöt ovat yksityisasiakkaille kotitalousvähennyskelpoisia, ja ne voi maksaa joustavalla rahoituksella, mitä kauttamme pääsee hakemaan.

Tilaa katon uusiminen meiltä avaimet käteen -periaatteella. On tärkeää, että kattoremontti toteutetaan ammattitaidolla ja -osaamisella – ja meiltähän ei tietotaitoa puutu! Motivoituneet kattoasentajamme uusivat tuossa tuokiossa kaikki erilaiset katot. Nopeudesta huolimatta emme tule hosuneeksi turhia, vaan katon purku ja vaihto tapahtuu mallikelpoisesti ja virheettömästi.

Kattotöillä voidaan tarkoittaa myös katon huoltoa tai korjaamista, tai jotain muuta tiilikatto-, peltikatto- tai huopakattotyötä, esimerkiksi kattoikkunoiden uusimista tai pieneläinesteiden asentamista. Saat tältä kattofirmalta myös lumenpudotukset, katon IV-työt ja muun muassa peltisepäntyöt (vaikkapa piipun pellityksen mittojen mukaan). Luota laatuun ja ota yhteyttä, niin tulemme laittamaan kattosi kuntoon!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Akaassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Akaassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Akaan alueella!