Kattohuolto Akaa

Kattohuolto Akaassa pitää yllä omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon tai muun taloyhtiön katon kuntoa. Jos katto jäisi huoltamatta, se kuluisi paljon nopeammin, ja sen elinkaari voisi jäädä puolta lyhyemmäksi. Huoltamatonta kattoa vaivaava ruoste tai sammal saavat katon ikääntymään turbovauhtia.

Tiilikaton, peltikaton ja huopakaton sekä palahuopakaton puhdistus on yksi useimmin tarvituista kattohuolloista. Katon puhdistus tulisi hoitaa kahdesti vuodessa, jotta lika ei pääse pinttymään. Tarvittaessa teemme perusteellisemman katon puhdistuksen pesemällä katon tai suorittamalla sammaleenpoiston katolta.

Lähes kaikki katot kuuluu maalata tai pinnoittaa. Pinnoite suojaa kattoa ulkopuolisilta rasituksilta, kuten kosteudelta, auringon ultraviolettisäteilyltä sekä kasvustoilta. Peltikatot maalataan tarvittaessa useampaankin kertaan niiden elinkaaren aikana. Tiili- ja huopakatoille riittää yksi ainoa kerta.

Sadevesikourujen puhdistustakaan ei saa unohtaa, eikä katon perusteellista kuntotarkastusta. Nämä kattohuollot on hyvä tehdä puolen vuoden välein, jotta mikään ei estäisi sadevesijärjestelmää vetämästä, eivätkä kattoon mahdollisesti syntyneet uudet vauriot jäisi huomaamatta ja paikkaamatta. Lumenpudotus on tarvittaessa tilattava kattohuolto. Luota siinäkin Kattokorjaus-palveluun, niin työ sujuu turvallisuus etusijalla.

Erinomaista katonhuoltoa on tarjolla Akaan lisäksi kaikkialla Akaan lähikunnissa, kuten Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Urjalassa, Valkeakoskella ja Vesilahdessa

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Akaassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Akaassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Akaan alueella!