Kattohuolto Kuusamo

Miten kattohuolto Kuusamossa voisi rikkoa kattoa? Eikö sen tarkoitus ole aivan päinvastainen, eli lisätä katon rasituksensietokykyä ja vähentää uusien vaurioiden ilmestymistä? Ikävä kyllä, varsinkin huopakatto on niin herkkä, että se voi vaurioitua esimerkiksi kattoa puhdistettaessa – lumenpudotuksesta puhumattakaan. Ota omaksi tai taloyhtiön luottokumppaniksi Kattokorjaus-palvelu, niin saat kaikki kattohuollot ammattitaitoisesti ja katemateriaalin erityispiirteet huomioiden tehtyinä. Lumenpudotuksetkin tapahtuvat aina turvallisesti ja kattoystävällisesti.

Tiilikaton ja peltikaton puhdistus voidaan tehdä harjaamalla, mutta huopakatot ja palahuopakatot on paras puhdistaa hellävaraisemmin, eli ilmapuhaltamalla. Sammaleenpoistoa katolta ei tule tehdä painepesurilla, mikä rikkoisi kattoa, vaan sammaleenpoistoaineilla. Jos katto pitää pestä, teemme sen vesiletkulla ja pehmytharjoilla. Kattomaalaus tai katon pinnoitus vähentävät lian tarttumista kattoon. Samalla ne kohentavat katon ilmettä ja lisäävät sen kykyä vastustaa erilaisia rasituksia.

Tilaat meiltä niin rännien puhdistuksen, jäänsulatuksen, katon huoltomaalauksen kuin kaikki muutkin omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja kerrostalojen kattohuollot sekä Kuusamossa että sen naapurikunnissa Posiolla, Sallassa, Suomussalmella sekä Taivalkoskella. Ota yhteyttä ja pyydä reilu tarjous!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuusamossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuusamossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuusamon alueella!