Huopakattoremontti Kuusamo

Huopakaton uusimista tai remontointia ei nimittäin kannata suotta lykätä, jos vanha kattoparka jo huutaa päästä eläkkeelle.

Remonttia vartoessaan vanha huopakate saattaa vaikka päästää vedet yläpohjaan ilman ennakkovaroituksia. Mitä iäkkäämmäksi katto käy, sen vähemmän sen toimintaan voi luottaa.

Sinällään katon heikko kunto ei ole meille ongelma, sillä taitava tiimimme suoriutuu vaikeistakin kattoremonttiprojekteista leikiten. Pitkä kokemuksemme on valmistanut meidät juuri tällaisiin koitoksiin!

Mitä kehnompaan kuntoon annat kattosi ajautua, sen enemmän työtä ja materiaaleja katon uusiminen kuitenkin vaatii. Tämä puolestaan näkyy suoraan huopakattoremontin aikataulussa ja hinnassa.

Tee siis palvelus itsellesi, katollesi ja säästöpossullesi – klikkaa alla olevaa painiketta, ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi. Meiltä saat huopakattoremontit Kuusamossa pitkällä kokemuksella ja kohtuullisin, kotitalousvähennyskelpoisin kustannuksin taajamista saarikohteisiin!

Huom. Kuusamon ohella myös muu Pohjois-Pohjanmaa (esimerkiksi Taivalkoski ja Pudasjärvi) kuuluu toimialueeseemme. Tarvittaessa hurautamme avuksesi myös Lapin ja Kainuun puolelle Kuusamon lähipaikkakunnille, kuten Posio, Salla ja Suomussalmi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuusamossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuusamossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuusamon alueella!

Palahuopakattoremontti Kuusamo – 5 varoittavaa merkkiä, jotka kertovat kattosi olevan tiensä päässä…

Palahuopakattoremontti Kuusamo, milloin urakka kannattaisi ottaa agendalle? Jokainen huopa- ja palahuopakatto tulee elämänsä päätepisteeseen yksilölliseen tahtiin, joten täsmällistä päivämäärää on hankala sanoa.

Tässä kuitenkin viisi varoittavaa merkkiä, jotka kertovat huopa- tai palahuopakattoremontin Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi olevan mahdollisesti jo aiheellinen:

  • Sammal valtaa kattoa ahneesti syys- ja kevätpuhdistuksista, kasvustontuhokäsittelystä ja kattohuopien uudelleenpinnoituksesta piittaamatta.
  • Valvot yösi murehtien, pitääkö katto vettä vai ei. Jos suunnilleen joka sauma ja läpivienti katolla vuotaa, ei katon paikkaukseen ja tiivistykseen enää kannata syytää rahaa senttiäkään!
  • Katto on ikänsä puolesta tiensä päässä. Normaalisti suosittelemme huopa- tai palahuopakattoremonttia Kuusamon seudulla viimeistään siinä vaiheessa, kun katon asennuksesta alkaa olla neljäkymmentä vuotta tai yli.
  • Katto on painunut kuopalle. Notkoselkä kielii siitä, että katon kantavia rakenteita on murtunut (esimerkiksi raskaan lumikuorman painosta).
  • Katolla on pehmeitä kohtia. Pehmeät kohdat katolla ovat merkki katon välissä olevista lahovaurioista, joiden korjaus edellyttänee vähintäänkin osittaista kattoremonttia.

Huopakaton uusiminen Kuusamo, tarvittaessa laitamme kattosi uusiksi eristeitä ja kattoristikkoa myöten

Huopakaton uusiminen Kuusamo, usein jo pelkkä kattohuopien uusiminen tekee tehtävän paremmin kuin hyvin. Mikäli alemmat kattorakenteet ovat täysin terveet, emme tietenkään ryhdy turhaan remontoimaan kattoasi pintaa syvemmältä – ellet sitten erikseen muuta toivo.

Joskus huopakaton uusiminen Kuusamossa voi kuitenkin edellyttää raskaampaakin urakointia. Ei olisi kerta ensimmäinen, kun katon välistä paljastuu vaikkapa homeisia tai kastuneita eristeitä, lahonneita alusvanereita, pikku eläinten tekemiä tuhoja, kylmiä onkaloita, rakennusvirheitä tai muita vastaavia vikoja tai puutteita. Tällöin katto on parempi uusia kaikilta niiltä osin kuin sen kunnossa on sanomisen varaa.

Onneksi taitava tiimimme taipuu myös yläpohjan kunnostustöihin muitta mutkitta. Tarvittaessa laitamme kattosi uusiksi eristeitä ja kattoristikkoa myöten!

Vielä emme kuitenkaan tiedä, millaisia toimenpiteitä huopakaton uusiminen Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää. Aluksi meidän on nähtävä kohteesi omin silmin ja kuunneltava omat toiveesi uutta kattoa koskien.

Ota siis yhteyttä, kerro meille hieman käsillä olevasta toimeksiannosta ja kutsu asiantuntijamme vilkaisemaan kattoasi. Tämän jälkeen tiedämme täsmälleen, kuinka huopakaton uusiminen Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi toteuttaa!

Palahuopakaton uusiminen Kuusamo, uusitaanhan samalla myös kattotuotteet? Vanhojen kattotuotteiden ”kierrätys” on riskiveto!

Palahuopakaton uusiminen Kuusamo, laitetaanhan samalla uusiksi myös kattotuotteet? Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi otetaan työn alle, kannattaa myös kattotuotteet uusia ilman muuta. Nekään eivät palvele hamaan tappiin asti.

Ainakin ikäloput kattoturvatuotteet on syytä poistaa katolta ja vaihtaa uusiin. Vanhentuneet kattoturvatuotteet voivat olla hengenvaarallisia!

Myös aikansa palvelleet kattoikkunat, valokuvut, kattotarkastusluukut ja muut läpiviennit on paras heivata mäkeen kattoa remontoitaessa. Niiden ”kierrätys” saattaisi aiheuttaa uudelle katolle vakavia vuotoriskejä, sillä ajan kanssa läpivientien tiivisteet hapertuvat ja menettävät tiivistävät ominaisuutensa.

Sitä paitsi huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa taloudellisestikin suorastaan loistavan tilaisuuden päivittää kattotuotteet uusiin malleihin. Kattoremontin yhteydessä niiden vaihto on helppoa ja siksi asennustyön hintakin on hämmentävän edullinen!

Vinkki: laita korvan taa, että kattoremontin yhteydessä voimme asentaa näppärästi myös kokonaan uusia kattotuotteita ja läpivientejä. Saisiko olla vaikka aurinkopaneelit?

Kuusamossa pakkanen paukkuu talvittain – huopakattoremontti on hyvä sauma myös parantaa katon eristystä!

Kuusamolainen, karkaako lämpö katon kautta harakoiden iloksi? Kun huopakattoremontti Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi otetaan työn alle, voimme samalla myös parantaa kattosi eristystä varsin helposti ja edulliseen hintaan.

Katon lisäeristystä voimme usein suositella lämpimästi etenkin vanhemmissa kohteissa, joissa katon eristys on toteutettu ns. puhallusvillalla. Puhallusvillalla on ikävä taipumus painua ajan kanssa, jolloin katon väliin muodostuu kylmiä onkaloita tai siltoja. Kylmät onkalot/sillat heikentävät katon lämmöneristyskykyä huomattavasti.

Kuusamossa pakkanen paukkuu talvittain, joten katon lisäeristys saattaa poikia huomattavia säästöjä talosi lämmityskuluihin. Vuoden hyisin kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on reilusti miinuksen puolella (-7– -6,5 °C). Jo pelkästään yhden kuukauden aikana voit havaita eron lämmityslaskuissa!

Lisäksi katon lisäeristys parantaa usein asumismukavuuttakin. Katon lämpövuodot aiheuttavat sisätiloihin vetoisuuden tuntua, ja joskus pienikin fiksaus katon eristykseen voi vähentää nurkissa tuntuvaa vetoa merkittävästi.

Kuulostaako houkuttelevalta? Jos katon lisäeristys kiinnostaa, ota asia rohkeasti puheeksi eksperttiemme kanssa. Älä jätä fiksuja peliliikkeitä tekemättä edes rahasyistä, sillä laskut voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella!