Kattohuolto Siuntio

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon huollot Siuntiossa kannattaa ulkoistaa asiantuntemuksella palvelevalle kattofirmalle, joka veloittaa katon puhdistamisesta ja muusta huoltamisesta vain sellaisia hintoja, mitkä hyväkuntoisesta katosta kannattaakin maksaa. Tällainen kattopalvelu on Kattokorjaus-palvelu, jolta kaikki taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat saavat laadukasta palvelua myös Inkoossa, Kirkkonummella, Lohjalla ja Vihdissä.

Kun ulkoistat katon huollot meille, saat lisää vapaa-aikaa itsellesi. Katolla ei edes ole turvallista liikkua, jos ei omaa siitä kokemusta, eikä ole hankkinut kunnollisia turvallisuustuotteita. Varsinkin lumenpudotus ja jäänsulatus on riskialtista puuhaa, joten hanki ainakin niihin ammattiapua. Peltikatto, tiilikatto, palahuopakatto tai huopakatto voi vaurioitua, jos se puhdistetaan liian rajuin ottein. Myös lumenpudotus voi olla kohtalokasta katolle, joten tässä on jälleen yksi syy kattohuoltojen ulkoistamiselle. Me tiedämme, miten eri katot huolletaan, ja koska on aika suorittaa sammaleentuhokäsittely tai esimerkiksi kattomaalaus. Pidämme silmämme auki katolla liikkuessamme ja esimerkiksi räystäskouruja puhdistaessamme, joten osaamme tarvittaessa suositella jotain katon kuntoa kohentavaa kattohuoltoa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Siuntiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Siuntiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Siuntion alueella!