Kattohuolto Pöytyä

Sekä yksityisasiakkaan että taloyhtiön kannattaa tilata katon huollot Pöytyällä nimenomaan Kattokorjaus-palvelulta, sillä me tiedämme parhaat tavat niin kesämökin ja omakotitalon kuin myös kerrostalon ja rivitalon katon huoltamiseen. Oikeaan aikaan ja oikealla tavalla suoritetut kattohuollot pidentävät katon ikää lisäten sen rasituksensietokykyä. Kaikki turhat rasitukset kannattaa eliminoida, ja tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi sammaleenpoistoa tai lumenpudotusta. Myös jää kannattaa poistaa katolta ja ränneistä, jotta se ei aiheuttaisi vaurioita tai rikkoisi alleen jäävää omaisuutta päästessään putoamaan alas katolta.

Niin peltikatot, tiilikatot, huopakatot kuin palahuopakatotkin kuuluu puhdistaa roskista joka kevät ja syksy. Roskat eivät kuulu ränneihinkään, joten nekin on syytä puhdistaa samalla. Katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluu myös kattotarkastus, jotta asiakas saisi kuulla katon pinnoitus- tai esimerkiksi paikkaustarpeista ajoissa. Muut katot pinnoitetaan vain kerran, mutta peltikatto on hyvä maalata useampaankin kertaan. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää eri kattojen huoltometodeista tai saadaksesi mainion tarjouksen katon puhdistamisesta tai jostain muusta kattohuollosta – myös Aurassa, Eurassa, Koski Tl:ssä, Liedossa, Loimaalla, Marttilassa, Mynämäellä, Oripäässä ja Säkylässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pöytyällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pöytyällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pöytyän alueella!